Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: ile dodać.....?  (Przeczytany 1751 razy)
ala
Super aktywny

ala

« : Luty 16, 2008, 17:52:09 »

ile dodać krewetek amano do 64l. o malej pow dna- 50na30? I czy wogule to dobry pomysl? W tej chwili mieszkańcy to 5xmodrooki sloneczne ,5x neony inessa ,3x żalobniczki ,2x kiryski ,2x cierniooczki, 3x zmienniaki, 1x glonojad sjamski .Czy nikt z obecnych nie wszamie mi amanek? W  planie też zmniejszenie obsady .Poradżcie z czego zrezygnować...
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2008, 22:32:03 wysłane przez ala » Zapisane

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #1 : Luty 17, 2008, 18:36:20 »

O jacy wszyscy wyrywni... dzięki za pomoc Undecided

groszek69
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Luty 17, 2008, 18:55:54 »

Jakbyś napisała w temacie o co Ci chodzi to może byłoby więcej chętnych... "Ile dodać" niewiele mówi... Jak dla mnie wpuścić możesz pięć, ale nie ręczę.

250L - Słonawe ujściowe (strzelczyki, argusy)
126L - Słonawe - Tetraodon nigroviridis
112L - Roślinne

"Nieodpowiednio nazywa się tą planetę Ziemią - przecież najwyraźniej jest Oceanem." - Arthur C.
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« Odpowiedz #3 : Luty 17, 2008, 18:57:17 »

nie no sa chetni Smiley ja pomoge Smiley problemu nie ma Wink dokladaj amano bo nic ci ich nie wetnie :L) wazne zeby mialy odpowiednia ilosc kryjowek Smiley no i zmniejsz troche ta obsade Smiley

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #4 : Luty 17, 2008, 19:00:00 »

Obsadę zmniejsze na pewno tylko jeszcze nie wiem o ''kogo''.... A ile ych amanek 2szt. wystarczą? -mam nadzieje że zjedzą choć trochę nitek Undecided?

Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Luty 17, 2008, 19:07:16 »

to zwierzątka stadne, min 5szt Smiley

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« Odpowiedz #6 : Luty 17, 2008, 19:16:23 »

amanki 5 sztuk najlepiej a ja bym sie pozbyl glonojada i zalobniczek- wydaja mi sie lekko nieodpowiednie, a glonojad na pewno, jak podrosnie... Smiley tylko wiesz... ze ci nitki zjedza do czysta to nie mozesz zbytnio liczyc Wink na pewno pomoga ale czy wyczyszcza? watpie Smiley

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #7 : Luty 17, 2008, 19:42:15 »

amanki 5 sztuk najlepiej a ja bym sie pozbyl glonojada i zalobniczek- wydaja mi sie lekko nieodpowiednie, a glonojad na pewno, jak podrosnie... Smiley tylko wiesz... ze ci nitki zjedza do czysta to nie mozesz zbytnio liczyc Wink na pewno pomoga ale czy wyczyszcza? watpie Smiley
Zalobnicek to bym się chętnie pozbyla -bo brzydkie się jakieś zrobily tylko nie wiem czy mi ktoś takie brzydale weżmie Wink co do glonojada to lipa Tongue już wcześniej próbowalam się go pozbyć ale niesposób go zlapać jest jeszcze maly i wciska się w każdą dziurę zdemolowala pól akwa ale się nie udalo Undecided, na pewno zrobi wyjazd jedna platka (tych dwóch niebieskich trochę mi szkoda ,ale jak na żalobniczki nie będzie chętnych to i niebieskie zrobią pewnie aut). Ja się domyślam że amanki nitek calkiem nie usuną ale mam nadzieje że trochę im zasmakują -zresztą tych nitek to nie mam inwazji tylko na kryptokorynie się zadomowily ... Aż  5 ? to większe koszta niż planowalam Undecided

Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #8 : Luty 17, 2008, 19:44:30 »

krewecie są stadne Smiley
po ile płacisz ?? jak dobrze poszukasz to są i po 5zł

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #9 : Luty 17, 2008, 19:55:24 »

Ja je widzialam tylko w kakadu w arkadii  bodajze po 10z. ale nie jestem pewna,nigdzie więcej nie szukalam -nie mam na to czasu zbytnio

Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #10 : Luty 17, 2008, 20:27:50 »

nie no bez przesady Wink poszukaj w necie, jak się dogadasz to i pewnie do Twojej dzielnicy podjadą, popytaj Grzegorza Nowińskiego, ostatecznie możesz kupić w zoologicznych po 6zł i to w zasadzie max jaką cenę warto za amano zapłacić

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: