Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: rybki ala duch brazylijski  (Przeczytany 8694 razy)
Mercurossaurus
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Maj 29, 2009, 10:41:19 »

A widzieliście jaki zarys "paszczy" mają duchy? Ewolucyjnie coś im się pozmieniało i teraz mają taką jakby "tutkę" ale zarys pozostał. Może kiedyś to zupełnie inna ryba była. Polowała na jelenie i małe dinozaury... Cheesy

Akwarium ogólne 240l
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 03, 2009, 16:05:15 »

Ekscytujące a może jeszcze ktoś napisze coś ciekawego nie koniecznie o duchu ale o innych nożowcach, a może jakieś pytania.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 03, 2009, 19:49:53 »

ja kupiłem sobie wczoraj małego duszka , wiem że jak urośnie to wrąbie mi neony(ale podobno rośnie dosyć długo) ale chyba jednak wole jego  Grin naprawdę bardzo ciekawe zwierze tylko ma jedną wadę - ciągle się chowa i jest to stworzenie nocne , muszę specjalnie dla niego zamontować nocne oświetlenie (niebieskie) żebym mógł go obserwować , w moim akwarium jest tyle kryjówek że podejrzewam że rzadko go będę widywał ale przynajmniej on jest szczęśliwy i czuje się jak u siebie w domu - w amazonce  Grin
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2009, 20:57:03 wysłane przez dwight 18 » Zapisane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: