Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Sprzedaz wysylkowa  (Przeczytany 1070 razy)
pi3cho
Zainteresowany
**

« : Lipiec 25, 2008, 08:26:12 »

Witam,
prawie wszystkie zestawy akwarystyczne oferowane w internecie sa wyposazone w fitry Hailea (rozne modele w zaleznosci od litrarzu np. BT 400,700.Czy to jest dobre urzadzenie,czy po prostu najtansze z mozliwych,kiepskie i tylko w zestawie dajace sie sprzedac?Pozdrawiam
jemioluszka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Lipiec 25, 2008, 12:36:10 »

chyba tylko w zestawach je sprzedają bo ja o takiej firmie nie słyszałam. Moim zdaniem jakieś badziewie. Bo pytanie czemu nie wrzucą do zestawu Aquaela, JBl, tetra lub jakiejś innej znanej i dobrej firmy?

126l:
5 neonów czerwonych
5 neonów inessa
5 kirysków pstrych
3 otoski
parka pretników karłowatych
krewetki amano
speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #2 : Lipiec 25, 2008, 17:33:57 »

Witam,
prawie wszystkie zestawy akwarystyczne oferowane w internecie sa wyposazone w fitry Hailea (rozne modele w zaleznosci od litrarzu np. BT 400,700.Czy to jest dobre urzadzenie,czy po prostu najtansze z mozliwych,kiepskie i tylko w zestawie dajace sie sprzedac?Pozdrawiam
Hailea to u mnie gościła pompa wodna ale tylko 1 dzień następnie odesłałem i prosiłem ozwrot kosztów. Zawsze możesz kupić zestaw Tetry czy Eheima Wink Po co w ogóle kupować zestaw jak i tak trzeba potem coś dokupować Smiley

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: