Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « Prośba o sprawdzenie propozycji obsady. Która najlepsza Waszym zdaniem :)??
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: Prośba o sprawdzenie propozycji obsady. Która najlepsza Waszym zdaniem :)??  (Przeczytany 5561 razy)
Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #45 : Sierpień 18, 2008, 20:31:05 »

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona Cheesy

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #46 : Sierpień 18, 2008, 20:33:08 »

W pełni zadowolona bede jak jutro kupie partnerki Leonowi i otoski bo u nas w zoo tez nie ma wogole Sad a i jeszcze jakies zyjatka jutro Smiley ale o tym to musze tu sporo poczytac zeby wybrac Cheesy
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #47 : Sierpień 19, 2008, 15:05:32 »

Dzis sie prawie zalamalam Sad pojechałam po krewetki, slimaka, otoski i prętniki samiczki. Otosków nie ma nigdzie, slimaka nie ma nigdzie a co do pretnikow. Gosciu w sklepie próbował mi wcisnąc samca zamiast samiczki twierdzac ze to "najprawdopodobniej samiczka" a w innym byly za małe zeby okreslic czy to samiec czy samica. Martwie się strasznie ze nie uda mi sie ich wogole kupic Sad udało mi sie kupic krewetki 5 sztuk po 7 złotych jedna i tez nie do konca te co mialam kupic ale sa dosc ładne i duże wiec z nich jestem zadowolona. Może nie ten dzial, nie ten wątek ale musiałam sie podzielic z kims tym nieszcześciem.
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do: