wow thx:D
Noto o tym tle tez myslalem...farbki kupic itd...
Grota dla zbrojnika niebieskiego...ja tam nawet nie chcialem zadnych rurek;) Pod ta cala konstrukcja wystrczydorobic dwie scianki...posadzic konstrukcje... miedzy Tymi dwoma sciankami po zewnetrznej stronie zrobic powiekszenie zeby glonek mogl wplynac... i pomyslalem, ze normalnie włożyć łyżke..i powybierac z tamtad tego zwirku,kamyczkow...mysle, ze to by moglo wypalic...i juz wyobrazam sobie jak fajnie by tam mialy glonki bo ja juz widze w wyobrazni ta jaskiniedosc gleboko w dnie pod tą "góra" jakies10 na 10 cm obszaru o wysokosci yy...3-4 cm???ciemno by tam bylo...raczej zadna rybka by tam nie weszlo bo wejscia by samiec pilnowal(tak chyba wyczytalem chyba , ze sie pomylilem) moze i nawet udaloby mi sie doczekac malych zbrojnikow niebieskich:)
uhh,takie plany...a prawda jest taka, ze ja nie mam zadnej kasy na akwarium...tak..w sumie moze i nawet nie powinienem sie tutaj wypowiadac...ale ja juz tak sie nie moge doczekac...a akwarium powinienem miec pod koniec wakacji...bo bede pracowal...;P...cieeeeeeeezko na to akwarium...
a teraz...co moge zrobic...szykowac wszystko na tip top...dowiadywac sie...ja czytam to forum juz 3 dzien...dzisiaj to siedze tutaj od 6 rano...
to juz jest jakies...12 godzin?
...Lekture z tego forum mam naprawde niezla:)...tyle naczytalem...a ja nie wiem jeszcze jakie rybki:P...no napewno te zbrojniki niebieskie bo nie ma za bardoz klopotu z nimi. uff a roslinki...nie mam pojecia co bede mial:)
Napewno tak jak juz bede sie wybieral do sklepu po akwarium i piaski,kamyki...to juz bede sie pytal dla upewnienia...jakie rosliny...to i tak te 2-3 tyg musi odstac:) to mysle, ze mi to wystarczy na zdecydowanie sie na rybki:D
pozdrawiam:)