Przemek
|
|
« : Sierpień 10, 2008, 20:08:12 » |
|
Potrzebujemy na cele naszej encyklopedii fotki różnych urządzeń akwarystycznych. Mogą to być filtry, grzałki, oświetlenie, itd. Także urządzenia stare, już zabytkowe się przydadzą. Cenne też będą ujęcia np. jak dany filtr wygląda w środku. Uwaga, tylko fotki dobrej jakości do 1280pixeli i 150kB wielkości - proszę o wgrywanie tutaj: http://www.akwarium.net.pl/wiki/Specjalna:Prze%C5%9BlijOczywiście z opisem co to za urządzenie. Już opisane urządzenia możecie zobaczyć tu: http://www.akwarium.net.pl/wiki/Kategoria:Sprz%C4%99tZapraszam też do tworzenia kolejnych opisów !
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
djdzej555
Zainteresowany
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :)
|
|
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2010, 21:57:10 » |
|
Przemku za dużo tego nie ma co
|
|
|
|
|
|
|
Tal
Bywalec
"Sięgaj, gdzie wzrok nie sięga."
|
|
« Odpowiedz #2 : Luty 26, 2010, 21:13:48 » |
|
fajnie by było odświeżyć wątek bo człowiek nie wie czy to jeszcze aktualne a ostatnio się zastanawiałem żeby coś wrzucić a więc?
|
|
|
|
|
|
|
djdzej555
Zainteresowany
KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :)
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 11, 2010, 07:13:48 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 07:41:37 wysłane przez djdzej555 »
|
|
|
|
|
Przemek
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 30, 2010, 23:46:28 » |
|
Fotki są w dalszym ciągu potrzebne. djdzej555 - niestety wymagana jest trochę lepsza jakość fotek, no i raczej wyraźne zbliżenie takiego filtra.
|
|
|
|
Pozdrawiam Admin ----------------------------- 500l - akwarium towarzyskie
|
|
|
andriejewicz
Nowy
|
|
« Odpowiedz #5 : Sierpień 23, 2010, 10:41:41 » |
|
wg mnie fotki "wszystkiego" można znaleźć w googlach
|
|
|
|
|
|
|
jamnik_sst
Bądź jak woda przyjacielu...
Zainteresowany
For You
|
|
« Odpowiedz #6 : Sierpień 30, 2010, 11:20:49 » |
|
Witam serdecznie czy moge prosić o zdjęcie Szklanej grzałki Aqua EL Z termo rególacją od góry? Ponieważ dostałe,m sprawną grzałkę ale była juz dosyć długo uzywana i cyfry ze stopniami u góry się starły tak wiec nie wiem jak właściwie ustawić ją na 25 bądz 26 stopni... Prosil bym serdecznie o przesłanie takiej fotki grzałki z góry moze być tez nawet rysunek w paincie obym miał zaznaczony przód grzałki i cyfry na około ;P
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2010, 11:26:19 wysłane przez jamnik_sst »
|
|
Tak wiele chciał bym jeszcze osiągnąć... Słodkowodny tropikalny świat to najpiękniejszy sen, z najbarwniejszej bajki.
|
|
|
serwisek35
Stały użytkownik
I`m the last one
|
|
« Odpowiedz #7 : Sierpień 30, 2010, 12:27:07 » |
|
|
|
|
|
Akwarystyka to hobby, Rodzina to obowiązki GG 10680128
|
|
|
jamnik_sst
Zainteresowany
For You
|
|
« Odpowiedz #8 : Sierpień 30, 2010, 12:29:12 » |
|
Dziękuję bardzo za fotki z tym ze moja grzałeczka jest troszkę inna i nie wiem czy ustawiac tak czy moze być troszkę inaczej ja posiadam taki model:
|
|
|
|
Tak wiele chciał bym jeszcze osiągnąć... Słodkowodny tropikalny świat to najpiękniejszy sen, z najbarwniejszej bajki.
|
|
|
serwisek35
Stały użytkownik
I`m the last one
|
|
« Odpowiedz #9 : Sierpień 30, 2010, 12:33:49 » |
|
Regulacja temperatury jest taka sama min. 190 max. 310
|
|
|
|
|
|
|
jamnik_sst
Zainteresowany
For You
|
|
« Odpowiedz #10 : Sierpień 30, 2010, 12:44:50 » |
|
Tylko teraz jeszcze jedna kwestia u ciebie w grzałce łapie się za pokrętło i na pokrętle jest znacznik jaka ma byc temperatura dobrze widzę?
U mnie ejst tak ze na jak by to powiedzieć obudowie jest strzałeczka dokłądnie przy kablu i uchwytem jak kręce to się przekręca cała tablica z cyframi i ta syfra która jest na przeciwko strzałki to taka jest temperatura. I teraz pytanie jak to ustawić?
|
|
|
|
|
|
|
serwisek35
Stały użytkownik
I`m the last one
|
|
« Odpowiedz #11 : Sierpień 30, 2010, 13:12:45 » |
|
Tylko teraz jeszcze jedna kwestia u ciebie w grzałce łapie się za pokrętło i na pokrętle jest znacznik jaka ma byc temperatura dobrze widzę? - zgadza się U mnie ejst tak ze na jak by to powiedzieć obudowie jest strzałeczka dokłądnie przy kablu i uchwytem jak kręce to się przekręca cała tablica z cyframi i ta syfra która jest na przeciwko strzałki to taka jest temperatura. I teraz pytanie jak to ustawić? - Jedyne co przychodzi mi na myśl to wlać wody do jakiegoś naczynia, włożyć termometr, ustawić pokrętło grzałki w połowie regulacji(tam winno być 25 0) i czekać na wynik Szkoda, że nie mogłem bardziej pomóc
|
|
|
|
|
|
|
jamnik_sst
Zainteresowany
For You
|
|
« Odpowiedz #12 : Sierpień 30, 2010, 13:13:26 » |
|
chyba tak zrobie Dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|