Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Akwarium 45 litrow  (Przeczytany 2545 razy)
ivan23
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Styczeń 16, 2009, 14:53:27 »

szymonie, a mógłbyś może polecić mi jakieś poznańskie sklepy, które oferują największy wybór rybek ?  I gdzie widziałeś ostatnio "gertrudkę" ? Być może wiesz też gdzie można w Pozku kupić względnie tanio Mikrusy Galaxy, bo w Bajciku przeginają a w pozostałych sklepach, jakie odwiedziłem, sprzedawcy z reguły robią wielkie gały gdy pytam o ten gatunek  Grin

Poza Bajcikiem rzecz jasna, do którego mam dość daleko <mieszkam na Ratajach>, ale jak będzie trzeba to się pojedzie.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2009, 14:55:16 wysłane przez ivan23 » Zapisane

122, 63, 15, 36, 24, 24, 22
microrasbora galaxy, erythromicron, neocaridina heteropoda var. yellow, caridina babaulti cf. green, stripes, dario dario, boraras brigittae, cambarellus orange
szymonw
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Styczeń 16, 2009, 15:15:48 »

gertrudy widziałem ostatnio chyba w King Krossie, tam tez chyba pierwszy raz widziałem galaxy w poznaniu - ale to było ponad rok temu i za 25 pln. potem jeszcze kilkakrotnie tam były.

w bajciku galaxy sa chyba po 10 - to juz nie jest tak duzo w stosunku do innych cen sklepowych. ja w bajciku bywam dośc często - i moim zdaniem poza sporadycznymi "wyskokami" typu multiki po 22 za szt. to ceny mają chyba najlepsze w poznaniu - przynajmniej porównując do sklepów "galeriowych" typu własnie king kross, tesco itp. na tomiast po sklepach osiedlowych w poznaniu się nie szlajam bo nie mam czasu.

jest tez sklep "słoń" na malwowej - jadąc od grunwaldzkiej malwową w kierunku przeźmierowa po lewej  - jakies 500m od grunwaldzkiej- duża tablica przy drodze jest więc latwo dośc znaleźć. sklep od roku chyba - ryb coraz wiecej ale przede wszystkim dwa bardzo duże zbiorniki z roslinami  - kupujesz submersy "z podłoża", a nie w koszyku. w jednym z tych baniaków rozmnożyły im sie galaxy - ale nie wiem czy są na sprzedaż.

sorry za OT w wątku ale piszę na szybko - nie mam czasu. nastepnym razem wlepie sobie ostrzeżenie  Wink

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: