wylałem wode z 33L i rybki wlorzylem do 135l... zaowarzylem ze bojownik z pyszczakiem juz sie nie atakuja
plywaja daleko od siebie
tylko ze teraz jeden gupik atakuje 1 molinezje... i jeszcze mam jeden tajemniczy problem ;/
Mialem w akwarium 2 molinezje!!
Jak odlawialem rybki byla tylko 1;( co sie z nia moglo stac kilka dni temu plywaly 2?
Mialem 2 glonojady... po rybiej ospie widzialem ze dwa glonojady sa tuz przy samej górze akwarium... na nastepny dzien widzialem juz tylko 1;( kilka dni pozniej znalazlem go w kacie akwarium na dnie
Dokupilem 1 i puki co zyje
Lecz nie mam pojecia co sie stalo z tymi 2 rybkami:( Jak wywalalem zwir z tamtego akwarium specjalnie go przepłukałem zeby sprawdzic czy nie byly gdzies zakopane... niestety nie bylo;( co sie z nimi moglo stac;)?
Mam zamiar kupic sobie tapete na szyby zastanawiam sie ktora bd lepsza..:p
widzialem akwarium w zoologicznym z niebieskim tlem ladnie wygladalo a po za tym taniej mi wyjdzie samo niebieskie tlo;) czy lepsza jest jakas fototapeta;)? co doradzacie?
widzialem takie małe zabki po 3zl ? przerzyly by w 135l z tymi rybkami co mam (Bojownik, Pyszczak, 4x Danio, 3x Neonki, 1x Molinezja, 1x glonojad + 1.Gupik ale oddaje go kumplowi;)? w planach mam kupno 5 Otosek:) i rozmyslam na kupnem 2 krewetek?
--------------------------------------------------
Mam pytanie ;] moze ktos bd wiedział...
co to jest za rybka;)?