Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Sprzedarz rybek do sklepów  (Przeczytany 1071 razy)
jacek14p
Nowy
*

« : Luty 05, 2009, 20:44:50 »

Jeśli mam dużo narybku np. gupika,mieczyka,molinezji i innych ryb,to czy możemy je sprzedać np.SKALAROWI albo innym sklepą?
Można na tym troszke zwiększyć budżet na wyposzarzenie jak i sprawić aby te ryby które miały trafić do akwa jako smaczna przekąska trafiły do kochającycych nowych właścicieli!!

Poszukuje fajnych i obszernych książek na temat akwarystyki,głównie rybek.Jak wiecie to piszcie do mnie na priva!
jacek14p
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Luty 06, 2009, 14:23:03 »

nikt nie wie?

Poszukuje fajnych i obszernych książek na temat akwarystyki,głównie rybek.Jak wiecie to piszcie do mnie na priva!
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Luty 06, 2009, 16:10:24 »

Spytaj się w sklepie.
Ale generalnie sklepy nie kupują od ludzi, co najwyżej można sie dogadac na wymianę za inne rybki, rośliny czy jakies drobiazgi.
Ale to zalezy od sklepu.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Luty 07, 2009, 22:15:20 »

Jesli jestes stalym bywalcem sklepu, wydales juz troszke kaski - wymieniasz rybcie.
Jesli znajomosc trwa dosyc dlugo i nigdy nie bylo klopotow z rybami czy roslinami od Ciebie, lub jesli masz rybki poszukiwane lub okazy oryginalne to moze sprzedajacy zgodzic sie kupic u Ciebie.
Ale jesli jestes nowicjuszem w sklepie to raczej (a nawet bardzo) marne szanse

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: