Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: trzciniak - co wiecie  (Przeczytany 3108 razy)
hatiras
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Luty 20, 2009, 23:47:32 »

To nie mój sklep, kieruję tu tylko awkarystyką. Sklep jest na Granicznej 4, Kakadu w CH Futura.
Pozdrawiam, Łukasz

Zajęcie? Mieszam w wodzie, czasem wyławiając trupy...

90x44x30cm ~115l, 21kg LR, Hagen Glo 2x39W, AM Reef White 15K, AM Reef Blue, Resun SK-300, 2xJVP-101
Emblemaria pandionis
Ecsenius stigmatura
Eviota pellucida
Sphaerichthys vaillanti
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #16 : Luty 20, 2009, 23:54:18 »

Myślałem że to twój bo moja znajoma jest z Wrocławia i była ciekawa .

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
hatiras
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Luty 21, 2009, 00:03:26 »

Isichthys henryi, nieźle mierzysz:) Ciekawe, czy chociaż ogrody zoologiczne je mają:)

Zajęcie? Mieszam w wodzie, czasem wyławiając trupy...

90x44x30cm ~115l, 21kg LR, Hagen Glo 2x39W, AM Reef White 15K, AM Reef Blue, Resun SK-300, 2xJVP-101
Emblemaria pandionis
Ecsenius stigmatura
Eviota pellucida
Sphaerichthys vaillanti
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #18 : Luty 21, 2009, 00:20:53 »

Poprzeczka wysoko wisi chyba za wysoko jak na ten kraj muszę się przenieść do Japonii tam takie ryby to żaden rarytas tu od 24 lat jak mam akwarium to ciągle gupik ,molinezja ,danio , gurami jakaś  brzanka kirysek i neon na wymioty mnie zbiera jak wchodzę do sklepu i widzę to przez tyle lat.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: