Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: OBSADA DO 60L ważne  (Przeczytany 2784 razy)
Piterix
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Maj 22, 2009, 07:56:24 »

gina2006 - ale to nie jest moje zdjęcie mojego bojownika, tylko zdjęcie takiego samego bojownika jak mój.

Paletki są ładne kolorystycznie - ale kształt mają taki... paletkowaty, a skalary mają fajny kształt i bojowniki też Wink, ale znajac życie pewnie któregoś dnia zachoruję na paletki... ale nieprędko napierw skalary, a potem gurami czekoladowe... marzy mi się też stado (40-60 sztuk) kosiarek - ale bardzo lubię rośliny... a one niestety też, tylko podgryzać...

Zapraszam do komentowania mojego baniaka. Ostatnia aktualizacja 08.09.2013 . http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/piterix-900l-ogolne-krotka-relacja-z-zakladania/
wbchgkv
Pan akwarysta
Bywalec

Elektryka akwariowa mnie dobija ...

« Odpowiedz #16 : Maj 23, 2009, 06:04:04 »

Dziękuję za miłe słowa o ,skalarach i paletkach, ale czy mógłby ktoś poradzić kilka gatunków roślin niekoniecznie szybko rosnących, ale nie zdychających w akwarium? Znam rogatka (zdechł), moczarkę[też w kibelku], bacopa (albo zdycha, albo wypuszcza nowe odnóżki, hygrophilia polysperma to samo, a cryptocoryne nie rośnie, tylko odpadły liście emersyjne, a są cały czas submersyjne, ale BRĄZOWE ! ! !
Z góry dzięki. papa
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2009, 06:54:38 wysłane przez wbchgkv » Zapisane

Uzależniony od stawiania trzech czarnych kropek...
NAZYWAM SIĘ >wbchgkv<. PROSZĘ POPRAWNIE WYMAWIAĆ I ZAPISYWAĆ IMIĘ MOJE!
wbchgkv
Pan akwarysta
Bywalec

« Odpowiedz #17 : Maj 30, 2009, 08:52:38 »

już zakupiłem rośliny, szkoda, że nikt się nie wypowiedział. Co myślicie o muszlowcach w innym (drugim) akwa 45litrowym?

Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #18 : Maj 30, 2009, 09:16:05 »

już zakupiłem rośliny, szkoda, że nikt się nie wypowiedział.
Nie masz się czemu dziwić, to jest sztuka załatwić moczarkę i rogatka. Nie wiadomo, co powiedzieć.
Nawet zdjęcia nie dałeś, więc cieżko było cokolwiek powiedzieć.
wbchgkv
Pan akwarysta
Bywalec

« Odpowiedz #19 : Maj 30, 2009, 16:37:51 »

Zalałem akwarium wodą z kranu i osmozą. Tamte rośliny wywaliłem. Akwarium wg. mnie dalej jest gęsto obsadzone, zapraszam do mojego wątku o 45l akwarium.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: