Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: SYLWIANA AQUASTAR i GROLUX  (Przeczytany 3552 razy)
przemas
Nowy
*

« : Kwiecień 30, 2010, 17:05:58 »

Witam. Koledzy zabrałem się za modernizacje mojej pokrywy od akwarium zakupiłem to co potrzeba i świetlówki sylviana AQUASTAR i GROLUX którą dać z przodu a którą z tyły ?? Wydaje mi sie ze AQUASTAR na przód a GROLUX na tył ale nie jestem pewien. Podpowiedzcie
g_stanislaw
Gość
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 30, 2010, 17:11:34 »

Witam. Koledzy zabrałem się za modernizacje mojej pokrywy od akwarium zakupiłem to co potrzeba i świetlówki sylviana AQUASTAR i GROLUX którą dać z przodu a którą z tyły ?? Wydaje mi sie ze AQUASTAR na przód a GROLUX na tył ale nie jestem pewien. Podpowiedzcie
Tak zrób. Będzie OK.
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 30, 2010, 20:54:09 »

Wg mnie taka opcja będzie dobra Aquastar świeci jaśniejszym światłem niż Grolux więc tak powinno byc korzystniej wizualnie

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: