Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 3 4 [5]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mar22 Malawi [126l]  (Przeczytany 8220 razy)
dobraf
Super aktywny

« Odpowiedz #60 : Listopad 10, 2009, 21:56:15 »

nie widzę jakiegoś konkretnego związku Twojej wypowiedzi z moim ostatnim postem, po drugie FORUM JEST OD TEGO ABY KAŻDY mógł "zgłosić zastrzeżenia" co do Twojej obsady, mojej i wszystkich innych... a pisanie bzdet w stylu:

to niech ktoś mi nie pisze uwag, z powodu iż trzymam zbrojnika z pyszczakami

jest śmieszne, gościu wyraził najzwyczajniej swoje zdanie, co liczyłeś, że zbuduje Ci kapliczkę w związku z "Twoim malawi"...

wracając do tematu książek - prawdopodobnie sam sobie obecnie samobója strzeliłem z obsadą bo zaufałem książce... no i co mam szukać autora?

zejdźmy na ziemię.

http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23648.0
Pterophyllum scalare
Ancistrus dolichopterus
Hoplosternum thoracatum
Mar22
Nowy
*

« Odpowiedz #61 : Listopad 10, 2009, 22:50:45 »

nie widzę jakiegoś konkretnego związku Twojej wypowiedzi z moim ostatnim postem, po drugie FORUM JEST OD TEGO ABY KAŻDY mógł "zgłosić zastrzeżenia" co do Twojej obsady, mojej i wszystkich innych... a pisanie bzdet w stylu:

to niech ktoś mi nie pisze uwag, z powodu iż trzymam zbrojnika z pyszczakami

jest śmieszne, gościu wyraził najzwyczajniej swoje zdanie, co liczyłeś, że zbuduje Ci kapliczkę w związku z "Twoim malawi"...

wracając do tematu książek - prawdopodobnie sam sobie obecnie samobója strzeliłem z obsadą bo zaufałem książce... no i co mam szukać autora?

zejdźmy na ziemię.

dobra ok każdy może mieć zastrzeżenia, ale jeżeli ktoś mówi, że jestem "śmieszny" to już chyba się tyczy mnie, a nie tego akwarium

Malawi 126L
Czarne wody 25L
dobraf
Super aktywny

« Odpowiedz #62 : Listopad 10, 2009, 23:21:45 »

napisałem, że Twoja wypowiedź w konkretnym aspekcie jest śmieszna i nie szykuj się do "personalnych wycieczek" bo nie jestem z tych co chcą się "ścierać" z innymi bo nie o to tutaj chodzi, poniekąd zgodziłem się z asagoth'em bo uważam jego argumenty mówiąc parlamentarnie za uprawnione (choć kojarzę, że np. w innych wątkach się z nim nie zgadzałem i na tym forum polega) i tyle.

http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23648.0
Pterophyllum scalare
Ancistrus dolichopterus
Hoplosternum thoracatum
Mar22
Nowy
*

« Odpowiedz #63 : Listopad 17, 2009, 15:41:06 »

Aktaualka:

http://i38.tinypic.com/2621gl5.jpg

Malawi 126L
Czarne wody 25L