Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: mieszkańcy 60 l  (Przeczytany 3845 razy)
My Sensi
Bywalec

Jah Rastafari Haile Selassie

« Odpowiedz #30 : Grudzień 21, 2009, 16:09:33 »

Zwariowaliście? 6 otosków do 60l??!! Fakt że ryba jest stadna, lecz nie będzie się dobrze czułą w tak małym baniaku. Proponuje 4-6 kirysków spiżowych lub białych.
bez kitu 6 kirysków spiżowych 2xwiększych od otosków będzie się dobrze czuło
BUAHAHAHAHA

Female_Raziel
Super aktywny

« Odpowiedz #31 : Grudzień 21, 2009, 16:12:22 »

Otoski całe zycie siedzą przyklejone do szyb albo leżą na dnie, wiec nie widze problemu.

Moje 53l: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24019.0

Przed przeczytaniem moich postów przeczytaj regulamin bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy post, niewłaściwie zrozumiany, zagraża Twemu życiu lub zdrowiu.
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #32 : Grudzień 21, 2009, 17:11:13 »

Bzdura to 4-6 spiżowych w 60 l im dopiero będzie ciasno, porównaj wielkość dorosłego otoska a kiryska spiżowego...

eni
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #33 : Grudzień 22, 2009, 17:24:45 »

i jesli widzisz kołeczko rózowe z krzyzykiem to wiedz ze jestem nią a nie nim.

Za gapiostwo co do płci najmocniej przepraszam.

Co do trzech samic gupika w 60 litrach to nie dam się przekonać, ale życzę powodzenia Smiley

nic nie szkodzi Wink
Kurcze może naprawde powinnam oddać jedną samiczkę. Na siłę miałabym też znajomych którzy mają zoologiczny, ale to tacy znajomi naciągani.
W momencie gdy ja oddam bede miala dwie pary, a to tez niezdrowy układ.
Narazie to tak zostawie, one są na prawde młode, widać plamki ktore świadczą o "ciazy" ale samiczki są małe. Nie wydaje mi sie zeby miałybyś juz dojrzałe płciowo? Jesli nawet sie okocą to tego potomstwa bedzie niewiele. Sprawa do przemyślenia,  fakt.

Zapraszam do mojego watku w naszych akwariach, w końcu założyłam, przyjme wszystkie rady odnosnie wygladu akwarium, chcialabym zeby wygladalo naturalnie a doswiadczenia w aranzacji raczej duzego nie mam.
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: