Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Eterial160l! Malawi :)  (Przeczytany 3850 razy)
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #15 : Maj 03, 2010, 13:12:55 »

początkujący nie jestem akwarium ma pół roku i ani razu nie było problemów z obsadą wystarczy pozbyć sie crabro które są bardzo agresywne
mam też drugie akwarium przy czasie spróbuje wrzucić drugie

kupa gruzu? dobre sobie , najlepiej wszystko poustawiać seymetrycznie żeby wyglądało co najmniej nie naturalnie
jeśli chodzi o obsade zgodze się z resztą nie
słoik? haha tacy ludzie mnie dobijają Smiley sam zapewne do niczego nie doszedł aby tylko komuś dokopać .... phi

waisss dzieki za komentarz Smiley
dzisiaj będzie drobna aktualka

Crabro do wywałki a uważasz że lombardzki w 160 l to dobry pomysł??
Radze pooglądać zdjęcia z biotopu Malawii to wtedy pojmiesz co to znaczy naturalne
160 l na Malawii to słoik przykro mi ale taka jest prawda

Twoje akwarium dla mnie wygląda jak kupka gruzu jeżeli nie pasuje ci moje zdanie trudno ja go nie zmienie

Rybciacha
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Maj 03, 2010, 13:21:11 »

Troszeczke szkoda, że nie ma zieleni.
Co prawda to prawda- ciekawy lecz i szary pomysł.
Rybki mają się niby co chować ale pomyśl...
Gdy taki głaz(!) bo dla rybek to głaz się obsunie może sie zrobić tragedia
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #17 : Maj 03, 2010, 14:47:01 »

słoik? haha tacy ludzie mnie dobijają Smiley sam zapewne do niczego nie doszedł aby tylko komuś dokopać .... phi
Asagoth nie chce Ci dokopać, stwierdza tylko fakt. Obsada to tragedia.
Załóż wątek na jakimś forum malawi. Gwarantuje Ci, że zostaniesz zmieszany z błotem.

Mnie natomiast nie podoba się pojawiająca się wszędzie krytyka wobec, w większości, początkujących akwarystów. Takimi komentarzami można naprawdę zniechęcić do uprawiania tego przyjemnego hobby. Wydaje mi się, że istota tego forum jest zupełnie inna.
Krytyka pojawia się tam gdzie jest uzasadniona.
O ile wygląd zbiornika to indywidualna sprawa oceniającego (Tobie się podoba, mnie nie), to obsada jest dramatem. Piszesz, że nie znasz się na Malawi a narzekasz, że krytykuje się autora wątku za obsadę. Gdzie tu logika?
Poczytaj inne wątki w dziale "nasze akwaria". Nikt kto ma prawidłowo urządzony zbiornik nie był krytykowany.

Eterial
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Maj 03, 2010, 15:16:14 »

haha Smiley dobre sobie gdzie napisałem że obsada jest dobra?
Lepekun
Zainteresowany
**

Dziki z afryki :)

« Odpowiedz #19 : Maj 03, 2010, 22:35:17 »

Witam!
Nie będę orginalny ale muszę to powtórzyć obsada tragedia !!    Grin
Dobra rada jak chcesz trzymac w tym kotniku pyszczaki to zamień  swoje na jeden mały gatunek np. P. Saulosi
Pozdrawiam

450 Malawi i 112 kotnik
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: