Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « akwarium 60 l - mam pytanie co do tego akwarium
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: akwarium 60 l - mam pytanie co do tego akwarium  (Przeczytany 2010 razy)
bebikk
Bywalec

nowa przygoda z krewetkarium

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 13, 2010, 20:42:59 »

czy to 112l czy 126l to obsada jest do konkretnej poprawy, skalary to nawet male czy duze to nie powinny moim zdaniem byc tam, jesli juz musza byc to 2szt
zbrojnik niebieski moglby od takiego litazu byc spokojnie. Co do wypowiedzi ze rosnie kilka lat to szczerze powiem ze sie nie zgodze bo ja mam zbrojnika niebieskiego od poczatku istnienia mojej 112l i mial on 3cm jak go wzialem, teraz ma blisko 8cm, po 5miesiacach? cos takiego bedzie. a wiec zostalo mu 4cm wg ksiazkowych informacji, na prawde wolno rosnie? bo ja nie sadze...
zalobniczki stadko mogloby byc spokojnie, molinezje wtedy tez i wydaje mi sie ze to wszystko z wymienionych ryb

podzielam zdanie oczywiscie ze im wiekszy litraz tym mniej zabawy i bledy wybaczy Ci baniak w duzo wiekszym stopniu co na poczatek przydaje sie aby nie narobic za duzo szkod Wink

w kupie siła więc napakujmy do 25l jak najwięcej ryb!
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: