Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: wymiary welonki  (Przeczytany 1490 razy)
doda69
Nowy
*

« : Wrzesień 02, 2008, 16:27:17 »

nie mam doswiadczenia w hodowli rybek wiec pewnie zaraz poleca na mnie gromy ze trzymam w 25l bojownika i welonke -ale niestety w sklepach zoologicznych chyba tylko wypychaja zwierzatka niedoswiadczonym ludziom. no ale skoro juz tak sie stalo to przedstawie swoj problem- otoz kupilam welonke, byla mala zgrabna, ale teraz jest ogromna- ma ponad 10 cm dl, pletwy od gory do dolu ok 7 szerokos ze 3. i nie wiem czy ona jest przekarmiona? bo w sklepie one sa male i nie wiem czy tam sa mlode czy za bardzo do serca wzielam sobie karmienie rybek. z nia jedna mam taki problem- bojownik podobno wspaniale jest odzywiony (wg sprzedawcy ktorego radzilam sie czy rybka nie jest chora), ale daje mu inny pokarm. mam malenkie akwarium, ona jest ogromna a nikt w sklepie nie chce jej przyjac ;/ nie wiem wziac ja na diete czy one tak maja?
Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 02, 2008, 16:33:01 »

Niestety one tak mają... 10 cm to podlotek. Będzie jeszcze większa.

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
lauri24
Super aktywny

Power^^

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 02, 2008, 21:39:59 »

mozesz założyć wątek w dziale oddam,sprzedam lub zamienię...poczytaj regulamin i będziesz mogła np.wymienić z kimśwelonkę na roślinki lub coś tym podobnego  Wink
http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?board=4.0
tutaj link do działu giełda  Wink
powodzenia  papa

112l. Ogólne
30l.- Gupiki, platki
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 03, 2008, 19:03:35 »

Welon w dobrych warunkach bez ogona osiąga wielkość męskiej dłoni

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
Strony: [1]