Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « Legons (240l) Towarzyskie w kierunku roslinnosci.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Legons (240l) Towarzyskie w kierunku roslinnosci.  (Przeczytany 3611 razy)
Jason Bourne
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Sierpień 02, 2010, 14:19:21 »

Podobają mi się akwaria roślinne, ale w tym przypadku jest już chyba tego za dużo (jak dla mnie oczywiście). No i nie lubię gdy mech leży bez ładu na podłożu - jednak wg mnie najlepiej prezentuje się obrastając np. korzeń lub kokos. Widać też, że roślinki są w dobrej kondycji i za to szacuneczek Smiley
Legons
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Sierpień 02, 2010, 17:10:39 »

To moje pierwsze akwarium i sie dopiero ucze.

Licze na Wasze rady.

Jezeli chodzi o mech, to szkoda mi go wyrzucic, pojdzie w powolna odstawke w miare gdy glosia przykrywac bedzie dno. Teraz to schronienie dla krewetek.
Mam zamiar wyrzucic wszystkie roslinki szerokolistne oprocz anubiasow i tej czerwonej po lewej ktora chce z kolei "rozmnozyc"...co zrobic dalej nie wiem :/

Na pewno bede robil restart za kilka miesiecy i nastepne akwa bedzie bardziej przemyslane, ale moze cos bez zbytniej interwencji sie da zrobic i tu licze na Was.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: