Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Bojownik 4l  (Przeczytany 999 razy)
filipos26
Stały użytkownik

« : Wrzesień 04, 2010, 13:37:56 »

Jak ktoś czytał mój ostatni post, to wie, że dostałem od znajomego parę rybek, krótko mówiąc uratowałem je od kibla. Wśród tych 7 rybek było 6 gupików (o których wszystko już wiem) i bojownik. No i tu się sprawa komplikuje. W moim 25l pływa 7 gupików, więc bojownika tam nie włożę, gdyż będzie atakował gupiki, a dodatkowo jest on samotnikiem. Nie mam więc wyboru, więc chwilo trzymam gupika w 1l słoiku Sad. Przynajmniej dałem mu tam podłożę i roślinkę. W poniedziałek jadę do sklepu i chcę kupić bojownikowi akwarium. No, a najgorsze jest to, że to akwarium będzie 4-8 litrowe. Na większe nie mam miejsca w domu. I tu moje pytanie, czy ten biedny bojowniczek się nie zamęczy w tym akwarium ?
przemok96
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 04, 2010, 14:02:28 »

Może się męczyć.
Możesz wybrać inne wyjście. decydujesz się, które rybki wolisz i je zostawiasz a te co ci się nie podobają to oddajesz/wymieniasz na krewetki karłowate i w akwarium robisz dużo kryjówek mchy i inne roślinki, nawozisz i powinno być ładnie Grin

filipos26
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 04, 2010, 14:11:21 »

Zobaczymy czy się będzie męczył. Będę was informowal na bieżąco. Jak się będzie męczył to będę musiał go oddać albo wrzucić do akwarium ogólnego.
Marcin14
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 04, 2010, 20:47:59 »

A ogolniak to jakie akwarium? Tam gdzie gupiki czy inne?

250L słodkie
540L + 112L morskie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: