Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: czy moge zwiekszyc obsade?  (Przeczytany 1066 razy)
butcheri
Zainteresowany
**

« : Listopad 20, 2010, 22:36:07 »

mam 3 akary z maroni....6 kiryskow panda.....7 załobniczek.....3 neony czarne.....1 zbrojnika niebieskiego........chciałbym dodac w pierwszej kolejnosci około 5 neonow czarnych 4 kirysy panda.......i myslałem jeszcze aby dodac 4 skalary...czy myslicie ze to bedzie zbyt duzo? akwa 240 l.....
Neon-Innesa
Non omnis moriar
Stały użytkownik

Akwarium ma cieszyć ! :)

« Odpowiedz #1 : Listopad 20, 2010, 22:45:22 »

neony to ryby stadne dobrze by było jak byś miał min. 10 !
Skalar jest z rodziny pielęgnicowatej może Ci zjadać neonki ( ja miałem dużego i nic złego nie robił ), niektórzy mówili mi, że bedą podgryzać a dorosłe
" połykać " Smiley

nestoor
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Listopad 20, 2010, 22:47:41 »

mam 3 akary z maroni....6 kiryskow panda.....7 załobniczek.....3 neony czarne.....1 zbrojnika niebieskiego........chciałbym dodac w pierwszej kolejnosci około 5 neonow czarnych 4 kirysy panda.......i myslałem jeszcze aby dodac 4 skalary...czy myslicie ze to bedzie zbyt duzo? akwa 240 l.....

zabawna sprawa Smiley mam podobną obsadę : 3 skalary , 3 akary z maroni , 6 żałobniczek , 24 neonki(czarne i czerwone) , 2 zbrojniki , 6 kirysków .... akwa 240 litrów

Zapraszam do mojego akwarium:
112L
butcheri
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Listopad 20, 2010, 22:53:37 »

neonki napewno dokupie ale nad skalarami sie najbardziej zastanawiam.......no niemal identyko:D mam nadzieje ze nie mamy rowniez identycznego wystroju w akwa bo zaczne podejzewac ze mam rodzenstwo Cheesy haha
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: