Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pokrywy  (Przeczytany 1164 razy)
Tim
Zainteresowany
**

« : Maj 20, 2006, 17:08:40 »

Ostatnio pojawił sie u mnei mały dylemat. Otuż moje mini akwa 72l jest oświetlane przez jedną zwykłą żarówkę 60w a przynajmniej było. Wszystko stałos ie pewnego ranka. odchylilem lampke by nakarmić rybki(wcześneij na szczęście wyłączyłem) Gdy odchylałem ona nagle sruneła w akwa. Musiałem dokładnie czyścić akwa by ampularia ani bojek który uwielbia myszkowac przy dnie sie nei poranili. Zadowolony wstawiłem nową żarówke z nadzieją dopilnowania oby sie tak więcej nei zdazyło.

Dzisiaj moja ukochana mamuśka sprzątała. I jak nie trąciła lampi tak ona wpadła. szybko na szczęście wyciągneła. Odłączyłem od prądu. Droche sie zdołowałem. Ale przynajmniej napewno zesponsoruje mi chociaż połowe kosztów pokrywy.

I tu moja proźba. Jak możecie podajcie najleprzych i najtańszych producentów pokryw. I jak możecie to jeszcze takich co wykonują na zamuwione wymiary. Bo am dość nietypowe akwa 60x40 (linkami też nei wzgardze)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź  Grin

P.S. Dodaje że nie jestem uzdolniony i nei potrafie robić pokryw. A przynajmneij sie boje:D
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2006, 17:12:59 wysłane przez Tim » Zapisane

akwa 72l
Obsada:
-2 skalary
-Bojek(on jest Chuckiem Norrisem w moim akwa)
-2 Ampularie
(w planach kolejny gloniec i jakieś inne ryby które mi doradzicie do mojej obsady)
Tom32
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Maj 26, 2006, 15:44:18 »

Zobacz tutaj : http://www.myciok.pl/
Piszą że robią na indywidualne zamówienie, a czy tanio to nie wiem.
Pozdro
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: