Siemanko all people
Sluchajcie dostalem w sklepie fajna nawet roslinke.. byla ładnie rozrośnięta na boki no i wogole dos mocno rozwinieta wiec wzialem , ale mniejsza o to. Jak to bywa w moim miescie w żadnym zoologiku nie dostanie sie roslin z nazwą.. lub w doniczce wiec warunki sa slabe. Równiez wiedza sprzedawców zostawia duzo to zyczenia, koles w sklepie powiedzial mi ze "to" co zakupilemto "żABIENICA JAKAS" NO i oczywiscie nic wiecej nie wiedzial..oprocz jednej informacji.. Otóż zaznaczyl ze ta roslina gdy rosnie to najpierw wypuszcza czerwone liscie, a one potem staja sie zielone. Tak poinformowany poszedlem do domq i wsadzilem "krzaka". Po pewnym czasie pojawil sie 1 lisc - tak jka mowil sprzedawca czerwony.. potem 2 i 3 i 4 itd i ciagle sa czerwone.. . Tu wlasnie pojawia sie moje pytanie. Chodzi o to ze wszystkie liscie ktote wyrosly u mnie nie robia sie zielone.. jak powstaly czerwone, takie pozostaja.. :/.. a ta czesc rosliny ktora zostala zakupiona w sklepie byla juz zielona.. No i nie wiem wlasnie czy cos z nia nie tak czy moze (jesli kojazycie taka zaienice z rosnacymi czerwonymi lisciami) poprostu trza dlugo czekac na zzielenienie listkow. Niestety nie amm zdjecia.. jeszcze nie dorobilem sie aparaciku

...
Mam nadzieje ze komus wpadnie cos go glowki.. Pzdr Peole