Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: obsada 60l  (Przeczytany 3447 razy)
skoti
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 04, 2007, 13:43:11 »

Ja mam obsade 3 molinezje, 2 platki i 11 neonów do tego 4 małe molinezje i 9 małych platek, z czego zostawie 3 - 4 platki na stałe. Myśle że obsada jest dobra, a wy? Planuje jeszcze glonojada ale tu zdam sie na wasze opinie. Tylko moje akwa to ma około 50 litrów (60 X 30 (do lustra wody) X 27 (średnia szerokość po profilu przedniej szyby))

sądze ze twoja obsada jest nie najgorsza przerybienia nie masz  a jeśli chodzi o glonojada to proponuje kilka otosków
 Grin
Pito
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 04, 2007, 22:36:05 »

sądze ze twoja obsada jest nie najgorsza przerybienia nie masz  a jeśli chodzi o glonojada to proponuje kilka otosków
 Grin
Dzięki za podpowiedź. Rzeczywiście fajne te otoski,wcześniej ich nie widziałem. Co najważniejsze nie są takie duże jak glonojad, bo odkąd mam molinezje to moje platki, które miałem jako pierwsze i mam jakiś do nich sentyment, jakby giną pod względem wielkości w tym akwarium. Nie mówiąc już o neonach których wogóle nie widać. Po prostu molinezje przytłoczyły je swoją wielkością, jeśli glonojad miałby 10 cm albo więcej to by on najbardziej zwracał na siebie uwagę.

akwa 60 l profil, 8*platka, 2*molinezja żaglopłetwa+1 mała, 6*neon inessa, 2*glonojad syjamski,
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: