Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « BOCJA WSPANIAŁA - zaloty czy walka?????????
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: BOCJA WSPANIAŁA - zaloty czy walka?????????  (Przeczytany 6573 razy)
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 19, 2007, 19:16:46 »

Ale nie robią sobie krzywdy, ja bym zaczęła się martwić gdyby sobie robiły krzywdę, a jak nie to luzik Smiley

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
zimbabwe
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 19, 2007, 19:28:23 »

U mnie sobie krzywdy nie robią - chociaż dla kogoś kto pierwszy raz obserwowałby je wystraszyłby się pewnie  Wink

Najpierw jesteśmy ludźmi - reszta to dodatki.
DORCIA
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 19, 2007, 19:46:51 »

No faktycznie żadnych ran nie widać ale czasem tak sie ganiaja,ocieraja o siebie i dotykaja wąsikami ze aż się boję może dlatego ze ostatnio moje rybcie jakos tak nie pałają miloscią do siebie a efektem tego bylo oddanie bocji tygrysiej  Cry  i smierć kosiarki  Cry
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 19, 2007, 19:48:27 »

Na pewno, ale wiesz póki jest oki nie ma się czym martwić Smiley Rybcie są jak ludzie raz mają taki humorek raz inny. Spokojnie moje też a to focha na siebie walną i odwracają się pupami do siebie i tak stoją, ale po jakimś czasie im przechodzi i już razem pływają i się bawią Smiley

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: