Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Pytania do doświadczonego akwarysty 55 letniego .
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania do doświadczonego akwarysty 55 letniego .  (Przeczytany 2765 razy)
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #15 : Marzec 25, 2008, 19:07:06 »

dobrze więc zamknijcie ten wątek jak wam sie nie pomaga , akwarium mam 300l ,  200l i 100l  w 300l mam skalary , w 200l mam molinezje , a w 100l neony . mam jeszcze 80l jako kotnik i mam tam teraz małe skalary ,
 papa
bez urazy. chętnie obejżymy te akwaria w dziale ''nasze akwaria'', ciężko tak wierzyć na slowo tym bardziej przez internet... ,bylo tu wielu ''przyjacieli'' i innych ekspertów. Wiek ma tu calkiem drugorzędne znaczenie

bartekw
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Marzec 25, 2008, 19:13:38 »

z blachego powodu zrobila sie zadyma  , b.dobrze ze sie gosc tak okreslil (jesli to nie kolejna sciema jakiegos dowcipnisia) jak ktos bedzie mial ochote to bedzie pytal i juz , jesli nie to nie , niema co niepotrzebnie cisnienia sobie podnosic   papa

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Marzec 25, 2008, 19:16:32 »

z blachego powodu zrobila sie zadyma  , b.dobrze ze sie gosc tak okreslil (jesli to nie kolejna sciema jakiegos dowcipnisia) jak ktos bedzie mial ochote to bedzie pytal i juz , jesli nie to nie , niema co niepotrzebnie cisnienia sobie podnosic   papa
Ja tu nie widzę żadnej zadymy Smiley Jak ktoś będzie chciał kolegę o coś zapytać to albo zada pytanie na forum licząć na jego odpowiedz, albo po prostu skorzysta ze świetnej fukncji PW

bartekw
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Marzec 25, 2008, 19:23:02 »

dokladnie masz Seboos racje  PW i wszystko jasne,

"nie mam 13 lat tylko 55 , i nie jestem jakiś tam" przyjacielryb "

ta wypowiedz daje do myslenia , czy to nie kolejny dowcipnis a moze ten sam tylko zmienil login

doswiadczony akwarysta
Nowy
*

« Odpowiedz #19 : Marzec 25, 2008, 19:52:01 »

speedeecat , twoje skalary jak sam mowisz dobrały się juz w parę . Ten jeden co ci został to mozesz go zostawić i dokupić mu drugą połówkę albo oodać do zoologicznego . Ja mam w 300l 3 parki i 2 młodziutkie . ( a co do innych to nie jestem PRZYJACIELRYB jakiś tam ( Boże przyszedłem na to  forum bo chciałem pomóc a oni mnie tu za jakiegoś  przyjacielaryb biorą ) ) .
doswiadczony akwarysta
Nowy
*

« Odpowiedz #20 : Marzec 25, 2008, 19:53:00 »

dokladnie masz Seboos racje  PW i wszystko jasne,

a moze ten sam tylko zmienil login

NIE JESTEM JAKIMŚ DOWCIPNISIEM CO ZMIENIŁ LOGIN !!!
doswiadczony akwarysta
Nowy
*

« Odpowiedz #21 : Marzec 25, 2008, 19:56:43 »

To ile masz lat nie ma znaczenia -Pokarz nam swój(e) akwarium(ia) one powiedzą nam wiele więcej o Tobie niż to ile masz lat! )

NIE MAM APARATU ZEBY ZROBIĆ FOTKI ( APARAT W NAPRAWIE )

A W AKWA 100l MAM 40 NEONÓW

200l 10 molinezji black molly

300l 3 parki skalarów i 2 młode skalary

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #22 : Marzec 25, 2008, 20:04:04 »

Nie pisz posta pod postem ...od tego jest opcja zmien.

Aby już dłużej nie drążyć tematu i nie dopuścić do starć i niepotrzebnej kłótni temat zamykam.

A kolegę zapraszam do dzielenia się swoją wiedzą na forum  Good !

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: