Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: informacje na temat filtra (ZBIORNIK 45)  (Przeczytany 1832 razy)
FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« : Czerwiec 26, 2008, 18:53:36 »

Czy ktoś wa sie z takim spotkał, może ma taki w akwarium Filtr wewnątrzny AQUA SZUT TURBO 550. Mam taki bo był w zestawie z akwarium. Czy można go zostawic czy wywlic do smieci i kupic lepszy? Spałnia swoje funkcje, glnów nie ma, napowietrzanie dobre. zdjecie- http://www.aquashop.com.pl/catalog/images/aquaszut/turbo550.jpg

lukasz2223
:)
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 26, 2008, 18:56:44 »

Jezeli zamierzasz pozostac przy tym litrazu Akwarium to  mozesz go zostawic, chyba ze duzo miejsca zajmuje w Akwa... Ale znam ludzi ktorzy go maja w 65 l i nie narzekja,sam chciałem kupic kiedys podobny.pozdrawiam
FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 26, 2008, 19:02:30 »

chyba ze duzo miejsca zajmuje w Akwa...
no to prawda... gdzieś 1/10 wody, jest mało ustawny bo musi byc w wycieciu w pokrywie (tylko wlewym rogu 10 cm od bocznej szyby.  Ta prz okazji... czy te molinezje co masz to fajne ryby? Są z nimi problemy? zastanawiam sie nad kupnem takiej parki do kompletu z żółtymi molinezjami (nie gryzły by się? moje są agresywne)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2008, 19:05:16 wysłane przez FighterMan » Zapisane

lukasz2223
:)
Stały użytkownik

Life is too short...

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 26, 2008, 19:06:00 »

jak to musi byc? nie ma on przyssawek samych bez zawieszki? Nowy filtr jest uzbrojony zawsze w zawieszke i przyssawki,ale ta zawieszka wlasnie mąci całą sprawe u mnie wywaliłem zawieszke i sie bardzo mocno trzyma na przyssawkach,a co do wyciecia pokrywy to nie wiem o czym mowisz..masz oryginalna pokrywe? i gdzie te wyciecie
FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 27, 2008, 10:23:18 »

w pokrywie jest kwadratowe wybrzuszenie żeby zmieścic tam przede wszystkim pobieracz powietrza bo ma krótką rurkę i nie moge go se dac byle gdzie. zawieszke dalem przy okazji jak juz jest miejsce to niech se bedzie tylko dla bajeru.

tedy87
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 27, 2008, 10:40:30 »

to mozesz dać dłuższy wężyk albo wogóle z niego zrezygnować, molinezje nie nadaja sie do akwa 45 litrów!!!

NI MA MNIE JUŻ TU: (((

FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 27, 2008, 10:43:06 »

dalem se te molinezje wcisnac w sklepie.

Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 27, 2008, 11:04:34 »

jak można dać sobie coś wcisnąć ?  Undecided
jakbyś włożył odrobinę wysiłku przed zakupem to być miał normalną obsadę akwarium ....
glonojad jak i molki od 100l
ps. słyszałeś o słówku 'nie' ?

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 28, 2008, 12:51:55 »

tylko że kupwałem ze starymi i bratem i do rodziców należało ostatnie słowo a im właśnie molinezie sie spodobały i nie miałem nic do gadania http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=2687.msg140796#msg140796

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: