Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: BOJOWNIK  (Przeczytany 1982 razy)
mp
Nowy
*

« : Lipiec 22, 2008, 22:28:30 »

Z JAKIMI RYBAMI BOJOWNIK MOŻE BYĆ HODOWANY??PODOBA MI SIĘ BARDZO TA RYBA!! MAM 6 PLATYNEK,6 NEONÓW ,9 DANIO,2 SKALARY,3 MIECZYKI,2 GLONOJADY,2 RAMIREZY, WIĘCEJ NIE MAM BO ZJADŁ JE.....TRZCINIAK!! Roll Eyes!POZDRAWIAM papa Roll Eyes
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #1 : Lipiec 22, 2008, 22:29:56 »

Jaki masz litraz? I tak tam juz za duzo gatunkow masz wiec bojka nie dodasz. Pozatym bojek i skalary to zle wyjscie Wink
Ps. Nie pisz WIELKIMI LITERAMI!

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
mp
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 22, 2008, 22:42:53 »

250 Litrów.dzieki za pomoc!!!nie wiem jakie ryby mam dobrać!!
Tomacha
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Lipiec 23, 2008, 09:08:17 »

Twoja obsada nie jest dobra. Ale to juz inny temat.  Natomiast jesli chcesz poczytac o bojownikach to polecam: www.bojownik.pl Tam znajdziesz wszystkie informacje na temat tych rybek.
Morfeusz04
Stały użytkownik

Triquretta-moc trzech

« Odpowiedz #4 : Lipiec 25, 2008, 20:25:45 »

Z JAKIMI RYBAMI BOJOWNIK MOŻE BYĆ HODOWANY??PODOBA MI SIĘ BARDZO TA RYBA!! MAM 6 PLATYNEK,6 NEONÓW ,9 DANIO,2 SKALARY,3 MIECZYKI,2 GLONOJADY,2 RAMIREZY, WIĘCEJ NIE MAM BO ZJADŁ JE.....TRZCINIAK!! Roll Eyes!POZDRAWIAM papa Roll Eyes
Kolego koniecznie oddaj trzcinaka a zamiast niego możesz dać spokojne piskorki(cierniooczki)...że neonki ci jeszcze żyją bo pewnie trzcinak jest jeszcze mały...bojowniki to są trochę dziwne pod względem agresywności...raz u mnie był postrachem a jak go odsadziłem na ok.miesiąc do innego zbiornika i go potem włożyłem to inne ryby strasznie mu płetwy oberwały... zagrożeniem może być dla niego mieczyk...
xenotodon
Bywalec

« Odpowiedz #5 : Lipiec 27, 2008, 07:39:07 »

koledzy zauważyliście to na pewno: obsada absolutnie nie trzciniakowa, ruchliwe danio tak, neony must die. pytanie brzmi: czy trzciniak atakuje skalary, mieczyki i ramirezy?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: