Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Nasze akwaria « Nasze akwaria « [200l] Niebiańska Zatoczka by Jamnik_sst
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: [200l] Niebiańska Zatoczka by Jamnik_sst  (Przeczytany 5292 razy)
grodek78
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Styczeń 01, 2010, 23:31:39 »

Nie w rzeczywistości jest jaśniej dodam jakieś kolejne fotki to będzie lepiej Smiley Co do lotosa skoro tak mówicie to ok Smiley A jak sądzicie o ile mógł bym powiększyć stadko neonów oraz razbor??
Ja na Twoim miejscu powiększyłbym stadko neonów, tak aby ich było kilkanaście sztuk. Ponadto dorzuciłbym kilka żałobniczek. Z razbor zrezygnowałbym, bo trzy gatunki ławicowe w takim akwarium to trochę za dużo. Lepiej dwie ławice, ale w większej ilości.

Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #16 : Styczeń 02, 2010, 14:25:03 »

Bardzo ładne Wink
Taka dzicz ma swój klimat.

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Brutus
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #17 : Styczeń 03, 2010, 10:21:47 »

Gratulacje! efektowne akwarium, podejrzewam, że świetnie prezentuje się w nieoświetlonym pokoju, jeszcze raz brawo i czekam na więcej zdjęć. Pozdrawiam
jamnik_sst
Bądź jak woda przyjacielu...
Zainteresowany
**

For You

« Odpowiedz #18 : Styczeń 03, 2010, 13:53:31 »

Nie w rzeczywistości jest jaśniej dodam jakieś kolejne fotki to będzie lepiej Smiley Co do lotosa skoro tak mówicie to ok Smiley A jak sądzicie o ile mógł bym powiększyć stadko neonów oraz razbor??
Ja na Twoim miejscu powiększyłbym stadko neonów, tak aby ich było kilkanaście sztuk. Ponadto dorzuciłbym kilka żałobniczek. Z razbor zrezygnowałbym, bo trzy gatunki ławicowe w takim akwarium to trochę za dużo. Lepiej dwie ławice, ale w większej ilości.

Wolał bym zrezygnować z żąłobniczek a zostać przy neonach i razborach Smiley Dodałem fotki tym razem są jaśniejsze niestety są również gorszej jakości ponieważ robione za dnia.. Starałam sie przynajmniej i czekam na opinie Smiley

Serdecznie pozdrawiam Smiley 

Tak wiele chciał bym jeszcze osiągnąć... Słodkowodny tropikalny świat to najpiękniejszy sen, z najbarwniejszej bajki.
grodek78
Stały użytkownik

« Odpowiedz #19 : Styczeń 03, 2010, 17:08:26 »

Na jaśniejszym zdjęciu akwa prezentuje się jeszcze lepiej  Good !. Piękna, soczysta zieleń, taka naturalna dzicz. Super to wygląda. Mam tylko wrażenie, że skalary nie mają za dużo wolnej przestrzeni do pływania. Co do obsady to widzę, że nie ma dla Ciebie znaczenia, czy będzie to jeden biotop. W sumie razborki też będą się ładnie prezentowały w takim baniaczku.

jamnik_sst
Bądź jak woda przyjacielu...
Zainteresowany
**

For You

« Odpowiedz #20 : Styczeń 03, 2010, 22:35:23 »

powiem szczerze że nie pozapadam za bardzo za żałobniczkami.... oczywiście otrzymałem je w prezencie.  A może coś zamiast rozbór i zamiast żałobniczek proponujecie??

ps. Dziękuję za miłe opinie staram się jak mogę Wink

Tak wiele chciał bym jeszcze osiągnąć... Słodkowodny tropikalny świat to najpiękniejszy sen, z najbarwniejszej bajki.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: