Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « chciałbym się dowiedzieć co zmienić
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: chciałbym się dowiedzieć co zmienić  (Przeczytany 4356 razy)
CyFer
Stały użytkownik

« Odpowiedz #30 : Grudzień 25, 2008, 20:16:23 »

owlman nie pisz mi tutaj akwarium koszmarek bo pewno Ty też się kiedyś nie znałeś

A kto się zna? Można mieć tylko swoje upodobania co do akwariów Wink Fakt, są pewne normy estetyki, ale generalnie każdy ma swój gust Wink

Zamiast kupować większe akwarium, proponuję abyś najpierw poćwiczył swoje zdolności akwarystyczne na tym co masz. Oczywiście, że im akwarium bardziej pojemne tym lepiej. Można bardziej się wykazać w jego urządzaniu. No ale skoro jesteś początkujący z tego co widzę po zdjęciu, nie lepiej abyś najpierw nauczył się co i jak, a dopiero potem myślał o zakładaniu większego zbiornika? I żeby od razu był udany?

Pozdrawiam!

racso
Stały użytkownik

mój bystrzyk krwisty

« Odpowiedz #31 : Grudzień 25, 2008, 22:19:32 »

CyFer

ja mam akwa 2 lata i tylko nigdy nie wchodziłem na fora a liczyłem się z opinią rodziny więc od początku nie zmieniałem nic bo wszyscy mówili że jest super a tak wogóle to zdolności w użądzaniu akwa uważam (mam nadzieję) mam, a jak zmienie na większe to wyjdzie tylko na lepsze
 Wink
« Ostatnia zmiana: Grudzień 25, 2008, 22:47:45 wysłane przez racso » Zapisane

"W życiu piękne są tylko chwile..."
CyFer
Stały użytkownik

« Odpowiedz #32 : Grudzień 26, 2008, 21:55:56 »

Hehe, też tak mam, że co bym nie wsadził do akwarium to wszyscy z rodziny się zachwycają Wink

gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #33 : Grudzień 26, 2008, 23:44:45 »

tylko to nie mieszkancy domu czy jego goscie sie maja zachwycac ale mieszkancy akwarium a znimi jego wlasciciel  Wink

racso
Stały użytkownik

mój bystrzyk krwisty

« Odpowiedz #34 : Grudzień 27, 2008, 10:18:37 »

więc mówie że dzięki forum "przejrzałem na oczy" i robię rybkom większy "domek"Smiley

"W życiu piękne są tylko chwile..."
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: