Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « kirys grzebykoczelny - Agamyxis pectinifrons
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: kirys grzebykoczelny - Agamyxis pectinifrons  (Przeczytany 5038 razy)
mymlon
Stały użytkownik

« : Marzec 03, 2009, 22:16:53 »

Witam

Kumpel ma do oddania 2 takie, co sadzicie? czy nada sie do akwa towarzyskiego

http://img527.imageshack.us/img527/8094/obraz011gm3.jpg
zegarsky91
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Marzec 03, 2009, 22:20:15 »

czyli jaki litraż tego aqua??

mymlon
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Marzec 03, 2009, 22:25:23 »

a przeszlo 400
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #3 : Marzec 03, 2009, 22:59:41 »

mymlon a dlaczego ma się nie nadać jest bardzo grzeczny inne ryby ignoruje zupełnie,tylko potrzebuje kryjówek.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
mymlon
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Marzec 03, 2009, 23:09:22 »

czesc Drago. No kurna nie wiem, bo nic ciekawego nie moge znalezc, jedni mowia ze grzeczny, inni ze super drapieznik. Cos w stylu czy stosowac wegiel akt. czy nie, ile akwarystow tyle opini Huh ale jak Ty piszesz to se wezme Smiley. Akwa juz uratowale, tak sie mi wydaje, jeno tylko kosiarki takie jakies nacpane plywaja. Sklarki wzrok odzyskaly, inne rybcie tez. Zastosowalem, bactopur direct, plus costapur, plus sol, temp, powietrze na max
Drago
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2009, 23:17:05 »

Cześć a kto Ci powiedział że to super drapieżnik hahahahaha, no to dobrze że wszystko wraca do normy , tylko teraz zanim je wpuścisz to nie zapomnij o kwarantannie.
A co Łukasz ma ciekawego w sklepie?
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2009, 23:19:09 wysłane przez Drago » Zapisane

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
mymlon
Stały użytkownik

« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2009, 23:25:02 »

a ma jakies takie plywajace kolczaste glowy z malymi ogonami. Nawet nazwy nie powtorze hahahaha, tak jakby duzemu samcowi glonojada napompowac glowe i obciac ogon. Ale poszly juz dawno :)On ma duzo ciekawych ryb, kupilbym wszystkie, ale... masz gg? moje to 1203162 czasem chcialbym sie o cos zapytac, a po co przez maila czy na forum. Ostatnio sie usmialem, powtarzam to kazdemu, jest tu watek sol w moim akwarium, tam gosc radzi o soli do zmywarek, by dac do akwa bo jest niejodowana... , ok dzieki za info, watek tyczy sie kiryska, wiec sie nie rozpisuje
Drago
Super aktywny

« Odpowiedz #7 : Marzec 03, 2009, 23:38:53 »

Forum po to jest żeby pytać ,szkoda ze nazwy tych ryb nie pamiętasz bo interesują mnie właśnie takie wynalazki,tylko nie mam z kim o tym pogadać bo tutaj to największy problem akwarystyki to ciąża u gupika.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2009, 19:44:16 wysłane przez Drago » Zapisane

marcinl
Szczecin
Super aktywny

« Odpowiedz #8 : Marzec 04, 2009, 07:22:12 »

a ma jakies takie plywajace kolczaste glowy z malymi ogonami. Nawet nazwy nie powtorze hahahaha, tak jakby duzemu samcowi glonojada napompowac glowe i obciac ogon.
pewnie kolcobrzuchy

moje 72l - http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=17736.0
Ulubione - Kiryski Pstre, Gurami Mozaikowe i krewetki Smiley
Granulat
Nowy
*

« Odpowiedz #9 : Marzec 06, 2009, 16:14:12 »

A jaki ma kolor jak zielony z bialym brzuchem i czarnymi plamami to na pewno kolcobrzuch zielony
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: