Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moje 1 akwarium  (Przeczytany 3485 razy)
serwisek35
Stały użytkownik

I`m the last one

« Odpowiedz #15 : Styczeń 09, 2009, 14:32:23 »

Niestety zgadzam się z Ivan23, te rybki z maja dość odmienne środowisko od pozostałych z proponowanej obsady. Roll Eyes

Akwarystyka to hobby, Rodzina to obowiązki
GG 10680128
ksiezopolskas
Nowy
*

Kicuś&Lili :)

« Odpowiedz #16 : Styczeń 11, 2009, 13:30:12 »

racje,ta rybka nie pasuje do reszty.zatem co moglibyscie mi zaproponowac z rybek ławicowych,tylko nie neonki i nic pospolitego Roll Eyes Cheesy

Drogą do szczęścia jest stawanie się kimś lepszym niż wczoraj Wink
rudy2007
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #17 : Styczeń 11, 2009, 16:58:28 »

Jak cię stać to bierz jakieś 30-40 microrasbor galaxy.  Wink
ksiezopolskas
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Styczeń 11, 2009, 17:50:51 »

fiu fiu 30,40 to troche drogo by mnie wyszlo Smiley ale ogolnie sliczne rybki,na poczatek skusze sie moze na 10 Cheesy

rudy2007
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #19 : Styczeń 12, 2009, 16:57:35 »

10 to raczej do mniejszego akwa, bo w tym to strasznie słabo je będzie widać, może zobacz neony simulans. Mnie nie stać na galaxy, więc do swojej 112L mam zamiar kupić ok. 40 neonków. Wink
ksiezopolskas
Nowy
*

« Odpowiedz #20 : Styczeń 12, 2009, 17:11:07 »

to chyba wybiore te neonki bo nawet 10 galaxy to juz duzo kasy a co dopiero wiecej Shocked  a tak sobie jeszcze myslalam ze jakie najlepsze beda najlepsze warunki w akwarium dla rybek wyzej wymienionych i jaki najblizszy im jest biotop, jesli jest wogole jakis Tongue aha i wczoraj mierzylam u siebie na mieszkaniu pH wody tak z ciekawosci,wynosi 7,61 ale pewnie w akwarium i tak ono ulegnie zmianie Roll Eyes

ksiezopolskas
Nowy
*

« Odpowiedz #21 : Styczeń 12, 2009, 22:11:41 »

jak juz pisalam wczesniej we wtorek czyli jutro jade zakupic reszte sprzetu do akwarium Smiley zwiazku z tym chcialam prosic o polecenie mi takich rzeczy jak: odmulacz(mysle o elektrycznym), oświetlenie,roślinki, jakieś nawozy do roślinek i to chyba tyle:) jesli cos jeszcze jest mi potrzebne na poczatek do akwarium to piszcie  Cheesy

ksiezopolskas
Nowy
*

« Odpowiedz #22 : Styczeń 14, 2009, 14:14:03 »

mam takie pytanie odnośnie żwirku,mianowicie płuczę go i płuczę a woda nadal nie jest czysta,nie wiem czy żwirek nadal jest brudny czy poprostu kamienie same od siebie daja wodzie takie lekkie zabarwienie Huh

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: