Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: pomocy jak wkleić awatar  (Przeczytany 5688 razy)
katarina
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 19, 2007, 22:49:59 »

Serdecznie dziękuje za pomoc miło że można na was liczyć szczególnie SEBOS I EMI. Sama nigdy bym na to nie wpadła mam nadzieję ze nie sprawiło wam to problemu jeszcze raz dziękuje
Paskuder
Nowy
*

Faustus - najlepsze piwo pod słońcem!

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 26, 2007, 09:10:38 »

Moim skromnym zdaniem rozwiazanie awatarow na tym forum jest oglednei mowiac totalnie bezsensowne. Na wiekszosci internetowych forum standardowym rozwiazaniem jest import pliku graficznego z awatarem bezposrednio z kompa na forum. Wszystko ma sie na dysku podaje sie tylko gdzie plik lezy i nie potrzeba zakladac jakis fikcyjnych zupelnie niepotrzebnych kont na innych portalach. Po co to tak komplikowac???
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?

« Odpowiedz #17 : Październik 16, 2007, 16:51:03 »

dziala? nie... zaczyna sie wyswietlac cos... a potem ble... trza pokombinowac Cheesy szkoda tylko ze nie ma tej animacji gif.... :/
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2007, 17:16:29 wysłane przez PGR » Zapisane

magita
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Luty 01, 2009, 13:43:39 »

Moim skromnym zdaniem rozwiazanie awatarow na tym forum jest oglednei mowiac totalnie bezsensowne. Na wiekszosci internetowych forum standardowym rozwiazaniem jest import pliku graficznego z awatarem bezposrednio z kompa na forum. Wszystko ma sie na dysku podaje sie tylko gdzie plik lezy i nie potrzeba zakladac jakis fikcyjnych zupelnie niepotrzebnych kont na innych portalach. Po co to tak komplikowac???

Zgadzam sie z kolega. Ja tez siedze na awatarem i zrezygnowalam...
Czytalam regulaminy, POMOC, a tam nie ma slowa, ze powinno byc w formacie GIF i w jakim rozmiarze...
Wiec w pomocy ...-pomocy nie ma w tym temacie. Jest w przykladziu http...na koncu "gif"

Nie jestem forum-maniaczka, ale takze nie spotkalam sie z takim rozwiazaniem awatara  Afro
Mutari28
Stały użytkownik

« Odpowiedz #19 : Luty 01, 2009, 13:56:56 »

Nie ma nic prostrzego, wystarczy wybrać sobie obrazek, który znajduję się na jakieś stronie internetowej i go otworzyć. Gdy już jest w pełnym rozmiarze najeżdżamy na niego myszką i klikamy prawym przyciskiem i wciskamy "otwórz w nowym oknie". Gdy to zrobimy, to kopiujemy link do tej strony z daną fotką i wklejamy do awataru.

Jeżeli natomiast chcemy wkleić jakąś swoją fotkę, to wtedy musimy mieć ją wgraną na jakieś stronie, np. nasza-klasa. A dalej robimy tak jak opisałem wyżej. Robiłem już to parom osobom na tym forum i jest gites.

Jak by co to piszcie na pw albo tutaj to pokieruję dalej, jak gdzieś staniecie.

Więc powodzenia.

Moje 375 litrów http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=19435.0

Zapraszam do oglądania i komentowania.

Pozdro
Marcin
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: