Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Baniaczek  (Przeczytany 1184 razy)
mateusz13
Zainteresowany
**

« : Czerwiec 14, 2009, 12:28:12 »

Witam mam 25l baniak i nieciekawam obsade taka jak molinezja 2 neonki glonojad bocja 2 mieczyki 1 gupik mam pytanko jakie moga byc najlepsze roslinki dla tego akwa
bloniu
Super aktywny

Hoplias malabaricus

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 14, 2009, 12:33:46 »

Witam mam 25l baniak i nieciekawam obsade taka jak molinezja 2 neonki glonojad bocja 2 mieczyki 1 gupik mam pytanko jakie moga byc najlepsze roslinki dla tego akwa

Za małe akwarium na molinezje. Glonojad jak mniemam to zbrojnik więc dużo za małe akwarium. Na dwa mieczyki BARDZO za małe akwarium, na bocje, która jest jak mniemam wspaniała BARDZO za małe akwarium, a neonki to rybki stadne, więc minimum 10szt. ich powinno być i na te 10szt. zgadnij? ZA MAŁE AKWARIUM!!!

Do takiego akwarium polecam harem gupika 1+3 albo 1 bojownika i krewetki karłowate - red cherry, crystal red, babaulti.

Rośliny to ja nie jestem specem, ale anubiasa, żabienicę, kryptokorynę, microsorium zawsze można dać, kulke gałęzatki, na powierzchnie pistę, limnobium, rzęse, wgłębka, rogatka sztywnego. To miałem, nie ma z tym problemów, zawsze rośnie.

I consider myself as a one fish wolf pack
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 14, 2009, 12:47:06 »

Posty na temat obsady wydzieliłem do nowego wątku: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24811.0

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: