Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: problem z bojownikiem;d  (Przeczytany 1294 razy)
skwareczek
Nowy
*

« : Listopad 04, 2009, 20:18:13 »

zaczne od tego ze mam sporo rybek w akwarium (100l) w tym jednego bojownika. ON OSZALAŁ!!! nie mam samicy bojownika tylko samca jednego w akwarium a temu sie zachcialo budowac gniazdo z bombelek i plywac po calym akwarium nastroszonym i ploszyc inne rybki. Caly czas je powieksza;/ co on sobie mysli? zachcialo mu sie samicy...Cheesy O CO CHODZI?
mario27-28
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Listopad 05, 2009, 14:09:38 »

Tak jak karzdy zdrowy samiec chce mieć potomstwo i buduje gniazdo.Nic jednak z tego nie będzie bo nie ma partnerki  Cry
Może kup 2 akwarium i tam spełnisz jego marzenie Cheesy Własne mieszkanie i 2 samice na wyłączność  Wink

skwareczek
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Listopad 05, 2009, 16:07:48 »

hehee dobra mysl tylko narazie nie mam funduszy:D ale tak za tydzien sie zrobi;d
BojownikWojownik
Konserwa z ryby
Nowy
*

Mój ideał ;D

« Odpowiedz #3 : Listopad 05, 2009, 16:36:01 »

Wynajmij mu kawalerke i 2 panienki to się zacznie..... każdy facet nawet ludzki czasem ma takie coś w życiu [albo nawet co chwile XD] że mu się chce.....emm no wiesz co  Marzyciel

Są chwile których zapomnieć nie można.
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #4 : Listopad 05, 2009, 21:10:36 »

Skoro masz sporo rybek to po co jeszcze kupować kolejne? Zamiast tego sprawdź czy Twoja obsada jest odpowiednia do litrażu i czy gatunki są odpowiednio dobrane liczbowo i względem siebie.
Budowanie gniazda czy to w towarzystwie panienek czy nie jest normalne tak samo jak przeganienie pozostalych ryb. Ot taka jego natura.
Myślę, że temat mozna zamknąć.

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: