Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Grzałka ktora nie parzy  (Przeczytany 2047 razy)
butcheri
Zainteresowany
**

« : Grudzień 05, 2009, 00:01:03 »

chodzi mi o to jak zrobic dla zołwi grzałke ktora by nie parzyła....bo jak miałem wczesniej normalnie włozona do wody to zołwie sie na niej kładły i jednemu sie nawet pacerz przytopił:P myslałem zeby ja zacementowac albo cos:D ale czy ona az tak nagrzeje cement? i czy sie nie spali jak woda nie bedzie dopływac do niej a tylko cement bedzie zannuzony?i co wiecej czy termostat bedzie działał:D haha no to licze na wasza pomysłowosc:D
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #1 : Grudzień 05, 2009, 00:28:39 »

Zamiast grzałki zrób im plażę i tam daj odpowiednią żarówkę. Żółwie będą szczęśliwe.
Female_Raziel
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Grudzień 05, 2009, 11:54:56 »

Podobno Easy Heater sie słabo nagrzewa.

Moje 53l: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24019.0

Przed przeczytaniem moich postów przeczytaj regulamin bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy post, niewłaściwie zrozumiany, zagraża Twemu życiu lub zdrowiu.
butcheri
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Grudzień 05, 2009, 11:57:42 »

Zamiast grzałki zrób im plażę i tam daj odpowiednią żarówkę. Żółwie będą szczęśliwe.
      no ale wode tesh musza miec w odpowiedniej temperaturze....
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #4 : Grudzień 05, 2009, 12:14:39 »

Żarówka ją nagrzeje, jeśli masz czerwonolice to sie nie martw nic im mało może zaszkodzic a co dopiero temperatura... jak będzie pokojowa to w sam raz...

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: