Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: rudolf [250l] nudnawy ogólniak  (Przeczytany 8264 razy)
rudolf
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Październik 11, 2011, 20:47:44 »

No to mała aktualizacja i to być może ostatnia tego baniaka, bo mam już nowy pomysł, a ten mi się znudził, mimo wcześniejszych zapowiedzi o długotrwałości tej odsłony. Wszystko to pozarastało, przerywać mi się nie chce, a nie przerywane mchy strasznie syfią i trochę glonów się pojawiło. Stąd myślę, że może jeszcze miesiąc, a może 2 to pociągnie, a później zobaczymy. Zdjęcia jak zwykle z ręki i na szybko, więc jakość marna, ale nie mam czasu ani cierpliwości, żeby dłużej siedzieć. W akwarium pojawili się również nowi mieszkańcy w postaci Teanicara candidi.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Październik 11, 2011, 21:27:45 »

W akwarium pojawili się również nowi mieszkańcy w postaci Teanicara candidi.
Ile masz sztuk i w jakich proporcjach?

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Październik 11, 2011, 22:28:47 »

No no, ładnie, zielono i z umiarem. przyjemny widok, naprawdę.

Ale 250l to już na prawdę sporo możliwości Smiley

rudolf
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 23, 2012, 07:04:29 »

Przepraszam za długą nieobecność, ale życie nie je bajka.
Ile masz sztuk i w jakich proporcjach?

Niby miałem mieć 2 samice i samca. Dostałem dorosłego samca i 2 młode samice, ale jedna z samic jak dla mnie od początku była jakaś podejrzana i jak podrosła okazała się samcem. Zatem porażka 2 samce i samica Sad. Ostatecznie jakoś mnie do siebie te ryby nie przekonały i z uwagi na to, że zmieniam wystrój, postanowiłem zmienić obsadę. Zbiornik po roku życia i kilkukrotnych karczowaniach roślin, zakończył swoje życie, gdyż wynudził mnie strasznie Smiley Korzeń znalazł już nowego właściciela, a ja przygotowuję nową odsłonę. Co z tego wyjdzie, zobaczymy. Zamieszczam foty z ostatnich dni życia baniaka. Jak zwykle byle jakie, ale na razie lepiej nie potrafię Wink Dziękują za opinie.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: