Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dziękuję że jesteście !  (Przeczytany 1100 razy)
tiggi
Stały użytkownik

« : Kwiecień 29, 2010, 15:52:38 »

króciutki staż, a jakie problemy !
Ale dostaję sensowne porady bardzo szybko ! Dzięki temu forum !
Piszę ten wątek, bo właśnie bardzo was doceniłam !
A dlaczego ?
Na forum bojowników zostałam zbanowana za próbę uzyskania pomocy.
Wczoraj wrzuciłam szyszkę olchy do akwarium, roślinki mi podupadły, krewetki chciały wyjść z akwa, bojownik też dostawał już nóg...  Roll Eyes
Zostałam zbanowana za opowiadanie herezji, i wprowadzanie użytkowników w błąd  Roll Eyes
Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia akwarium z rana... Ale czasu nie miałam, musiałam ratować rybę i krewety...
Dlaczego tak jest ?
To na pewno rzadko się zdarza by olcha zabijała zwierzęta ale cóż... Jestem pierwszym przypadkiem...  Sad

Dziękuję że jesteście !  Grin
badrass
Bywalec

Mówi sie trudno i płynie sie dalej...

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 29, 2010, 16:37:23 »

króciutki staż, a jakie problemy !
Ale dostaję sensowne porady bardzo szybko ! Dzięki temu forum !
Piszę ten wątek, bo właśnie bardzo was doceniłam !
A dlaczego ?
Na forum bojowników zostałam zbanowana za próbę uzyskania pomocy.
Wczoraj wrzuciłam szyszkę olchy do akwarium, roślinki mi podupadły, krewetki chciały wyjść z akwa, bojownik też dostawał już nóg...  Roll Eyes
Zostałam zbanowana za opowiadanie herezji, i wprowadzanie użytkowników w błąd  Roll Eyes
Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia akwarium z rana... Ale czasu nie miałam, musiałam ratować rybę i krewety...
Dlaczego tak jest ?
To na pewno rzadko się zdarza by olcha zabijała zwierzęta ale cóż... Jestem pierwszym przypadkiem...  Sad

Dziękuję że jesteście !  Grin
Nie ma sprawy, jeszcze nie raz ludzie z tego forum Ci pomogą. Wiem to po sobie.
Pozdrawiam

Było.... wiele baniaków ale najbardziej tęsknię do tego pierwszego, gdzie nie miałem żadnych doswiadczeń, a każdy nowy listek zielska cieszył, aż serducho kołatało.
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 29, 2010, 16:40:26 »

przyznam się, że ja nie wiem o co chodzi i za bardzo nie rozumiem.. wiem wiem... składnia trudna sprawa być Wink a tak na poważnie to można zamieścić link do której sprawy nawiązujesz tiggi Wink niech się inne chamy uczą, że można pomagać, a nie tylko straszyć, obrażać i gonić Wink...

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
Female_Raziel
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 29, 2010, 16:54:52 »

Nie przejmuj sie tym banem, oni tak mają. Utrzymywanie porzadku i ciszy siła zawsze tak wyglada.

Moje 53l: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24019.0

Przed przeczytaniem moich postów przeczytaj regulamin bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy post, niewłaściwie zrozumiany, zagraża Twemu życiu lub zdrowiu.
tiggi
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 29, 2010, 17:14:42 »

przyznam się, że ja nie wiem o co chodzi i za bardzo nie rozumiem.. wiem wiem... składnia trudna sprawa być Wink a tak na poważnie to można zamieścić link do której sprawy nawiązujesz tiggi Wink niech się inne chamy uczą, że można pomagać, a nie tylko straszyć, obrażać i gonić Wink...

Pisałam to w pośpiechu i pod ciśnieniem bo mnie ten ban tak rozjuszył  Grin
Dla ścisłości - mam z tym problem http://www.akwarium.net.pl/forum/woda/szyszki-olchy-zabily-krewetki-i-rosliny/msg283094/?boardseen#new
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: