Witam wszystkich ;)jestem nowy na tym forum i chciałbym napisać co mam i czy tak może być ewentualnie co trzeba zmienić.A więc tak,moje akwarium ma 112 litrów kupiłem je jakiś miesiąc temu całe z rybkami,kokosami,kamieniami,piaskiem i roślinami.Rybki jakie w nim były to:mieczyk z dwoma samicami,parka bojowników,prętniki karłowate,4 kiryski sterby,kilka kakadu samice,krewetki red cherry.A dokupiłem ostatnio:dwa welony te z takimi wielkimi oczami,dwa glonojady,dwa mieczyki,sześć neonek,dwie żałobniczki,dwa skalary,parkę molinezji i to chyba wszystko.Proszę powiedzcie mi czy może tak być czy muszę coś zmienić?Mam duży filtr wewnętrzny biologiczny,grzałkę z termostatem dużą firmy tetra.Dodam,że wszystkie rybki żyją ze sobą dobrze nic mi nie padło na szczęście jak tylko wchodzę do pokoju i mnie zobaczą to od razu wszystkie podpływają do rogu,w którym dostają pokarm
.Temperaturę mam ustawioną na 25-26 stopni czy to dobrze?Proszę Was o wyrozumiałość niestety nie wiem za dużo o hodowli a bardzo mi się to podoba jest to bardzo interesujące hobby i ciekawe mam nadzieję,że mój 5 miesięczny synek jak dorośnie to również się zainteresuje akwarystyką
.Pozdrawiam wszystkich