Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « Akwarium 60 l a w nim razbory hengela
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Akwarium 60 l a w nim razbory hengela  (Przeczytany 1399 razy)
hubb
Zainteresowany
**

Co ma pływać nie utonie.

« : Luty 11, 2011, 07:23:55 »

Witam mam baniak 60 litrów w nim 8 razbor, 2 półdzióbki, 2 otoski, 4 kiryski stabuy.Akwarium mam dobrze obsadzone (sporo mchów, kryptokoryn, anubiasów itp.). Podłoże ciemne. Zapomniałem dodać że mam też krewetki red cherry i babaulti niebieskie. Co można dodać do takiej obsady? Myślę o jakichś niewielkich rybkach do środkowej części akwa. Coś rozmiaru danio lub neona, ale nie te dwa gatunki. Dzięki za sugestie. Afro
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2011, 07:27:57 wysłane przez hubb » Zapisane
hubb
Zainteresowany
**

Co ma pływać nie utonie.

« Odpowiedz #1 : Luty 11, 2011, 11:26:26 »

Nikt nie pomoże?
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Luty 11, 2011, 12:59:07 »

Pewnie ktoś pomoże. Forum to nie czat. Cierpliwości.

pozdrawiam
asmi
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Luty 12, 2011, 19:49:48 »

Witam mam baniak 60 litrów w nim 8 razbor, 2 półdzióbki, 2 otoski, 4 kiryski stabuy.Akwarium mam dobrze obsadzone (sporo mchów, kryptokoryn, anubiasów itp.). Podłoże ciemne. Zapomniałem dodać że mam też krewetki red cherry i babaulti niebieskie. Co można dodać do takiej obsady? Myślę o jakichś niewielkich rybkach do środkowej części akwa. Coś rozmiaru danio lub neona, ale nie te dwa gatunki. Dzięki za sugestie. Afro

Dołóż tylko tych kirysków (stadne) więcej tak żeby było ich z 8 i wystarczy i tak masz już sporo ryb jak na ten litraż nie nie ma co pchac za dużo.

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
hubb
Zainteresowany
**

Co ma pływać nie utonie.

« Odpowiedz #4 : Luty 18, 2011, 14:21:42 »

Kirysków nie dołożę bo sterbuy są stosunkowo duże więc miałyby za mało miejsca. Razbor prawie nie widać bo chowają mi się po krzakach, dlatego chcę dorzucić co niedużego na środek. Prawdopodobnie dokupię 4 brzamki wysmukłe.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: