Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Zaopatrzenie sklepów we Wrocku (Trzmel, Belio)
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zaopatrzenie sklepów we Wrocku (Trzmel, Belio)  (Przeczytany 1427 razy)
Tymon555
Zainteresowany
**

Chciałbym mieć...

« : Maj 04, 2011, 18:19:36 »

Witam. Może ktoś z was wie czy te sklepy:

Sklep Trzmiel - akwarystyka i oczko wodne
54-438 Wrocław
ul. Rogowska 50b

BELIO
Nattec s.c.
ul. Na Grobli 20-24
50-421 Wrocław

oraz piątkowa giełda na ul. Giełdowej

są dobrze zaopatrzone? jakie tam są ceny? czy są otwarte?

Mieszkam 30 km dalej więc chce się upewnić.

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

rafi ;]
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Maj 04, 2011, 18:29:31 »

jak już coś to BELIO  TANIEJ JEST IAK W TRZMIELU I BLIŻEJ  jak jedziesz od strony trzebnicy  o giełdzie to wiem ale na robotniczei i w niedziele jest   pełno rybek bardzo tanio  zero prawie roślin i sprżęt tez  marny  tam tylko po rybki i krewetki 
Tymon555
Zainteresowany
**

Chciałbym mieć...

« Odpowiedz #2 : Maj 04, 2011, 18:32:49 »

słyszałem że na robotniczej jest straszny shit zdychające rybki a sprzedawcy to zwykli naciągacze. Kiedyś tam kupowałem
i rybki zdychały.

A jadę od strony Sobótki (Świdnicy).

rafi ;]
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Maj 04, 2011, 18:52:54 »

niewiem ja tam jeżdze dość często i nic mi niezdychało w więksych ilościach  najlepiej kupuj od 3 gości pierwszy to taki młody koleś bodajże 3 stanowisko on ma zawsze tylko  skalary neony brzanki  kiryski  glonijady rozbory klinowe i wszystko po 1,50
2 to gościu stojący koło sprzęty akwarystycznego on  ma rozmaity wybyr  pyszczaków
3 to  taki mały smieszny koleś co krewetki  sprzedaje  to pewne żrudło
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: