Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: CO DO AKWARIUM  (Przeczytany 3403 razy)
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #15 : Listopad 07, 2011, 06:16:03 »

Zdaje sie, ze dopiero co prowadzilismy watek na temat przyjaznosci dla nowych zadajacych dziwne pytania.
Masz racje!
Wszyscy powinni bić się w pierś.
Zacznijmy sobie wysyłać te wszystkie słodkie ikonki z całuskami, machaniami rączką i różowiącą się buźką.
Będzie tak słodko, przytulnie i swojsko.

Przeczytaj raz jeszcze cały wątek - łącznie z pytaniami Golumna.
Chłopaki chcieli pomóc, ale nikt nikogo za rączke prowadził nie będzie, nikt za Golumna baniaka nie założy.

« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2011, 06:18:47 wysłane przez mrs » Zapisane

Irishman
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Listopad 07, 2011, 08:20:25 »

Zdaje sie, ze dopiero co prowadzilismy watek na temat przyjaznosci dla nowych zadajacych dziwne pytania.
Masz racje!
Wszyscy powinni bić się w pierś.
Zacznijmy sobie wysyłać te wszystkie słodkie ikonki z całuskami, machaniami rączką i różowiącą się buźką.
Będzie tak słodko, przytulnie i swojsko.

Przeczytaj raz jeszcze cały wątek - łącznie z pytaniami Golumna.
Chłopaki chcieli pomóc, ale nikt nikogo za rączke prowadził nie będzie, nikt za Golumna baniaka nie założy.

Przeciez nikt tu zadnych emotek nie wysyla. uwazam tylko, ze pierwsza odpowiedz, czy to jest jakas prowokacja napewno autorowi watku nie pokaze czym zawinil, ze sie pojawil, napisal i juz zostal zjechany.   koniet ot.

GOLUMN
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Listopad 07, 2011, 20:15:17 »

Dziękuję za zainteresowanie.Po zapoznaniu się dokładniej z forum i linkami od Irishmana pewnie jeszcze kilka pytań padnie z mojej strony ale będą to już na pewno konkretne pytania.Pozdrawiam.
rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #18 : Listopad 07, 2011, 20:18:22 »

Po zapoznaniu się dokładniej z forum i linkami od Irishmana pewnie jeszcze kilka pytań padnie z mojej strony ale będą to już na pewno konkretne pytania.Pozdrawiam.

I właśnie o to mi chodziło. Pytaj, chętnie odpowiemy. Wink

Pozdrawiam, R.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: