Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Choroby « (gupik) nie wiem czy to choroba ale pomóżcie
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: (gupik) nie wiem czy to choroba ale pomóżcie  (Przeczytany 1455 razy)
Nanibaseq
Nowy
*

« : Luty 05, 2012, 12:22:04 »

Cześć. Mam mały kłopot. W moim akwarium mam parke neonkow i parke gupikow.Moja samica gupika ciagle plywa przy dnie albno lezy i sie nie rusza. Akwarium o pojemnosci 30l. Temp 23. Odczyn wody odpowiedni. W akwarium czysto. Filtracja 24/h. pokarm w postaci platkow ichtio-vit. pomozcie prosze.
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2012, 12:28:20 wysłane przez Nanibaseq » Zapisane
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Luty 05, 2012, 12:51:01 »

W moim akwarium mam parke neonkow i parke gupikow. Akwarium o pojemnosci 30l. Odczyn wody odpowiedni.

Co to znaczy "parke" Huh skąd wiesz że to parki Huh może neonki to samiec i samiec lub 2 samiczki. poza tym Neony to rybki stadne robisz im krzywdę trzymając mniej jak 10sztuk !.

Co to znaczy "odczyn wody odpowiedni" Huh nie ma czegoś takiego albo znasz parametry albo nie !.

Jak długo stoi akwarium ? w jaki sposób czyścisz filtr ? jak czyścisz akwarium ? Masz w bańce tylko 4 rybki i nic więcej ?

To tak jak byś napisał, że w aucie jest czysto i technicznie jest ok, ale nie jeździ (Hellooo, może jakieś foto i konkrety ?)

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: