Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zakaz hodowania ryb w kulach!  (Przeczytany 9336 razy)
Kotek92
Bywalec

Zielona Góra

« Odpowiedz #30 : Grudzień 12, 2005, 22:37:56 »

Na stronie www.akwarystyka.pl na pierwszej stronie znajduja sie nowosci zobaczcie co juz wymyslili nowe ksztalty inne kolory  :?  a o tym facecie co ma ta strone i sklep to nawet mowili w gazecie ze taki znwaca i bizmesman . Oczywiscie sa tez normalne akwa ale i tak ludzie patrza na kolorowe i mniejsze . POdam przyklad
Zestaw dla złotej rybki 6,7 l - pomarańczowy
81,35 zł

81 zl  :shock:  :shock: i do tego jakis rumuniski filterek ktory ma 3l/h i zlota rybka  :shock:  Powinnoa byc zakazane raklamowanie takich kul w bajkach, reklamach, filmach itd. i wycofanie  tego z rynku . Cheesy

Teraz slyszalem w TV o karpiach taka jest grupa ludzi ktora chroni przed znecaniem sie przed smiercia karpi na swieta . Sluchajcie sami nosza po misiecie karpie w wiaderku 10l :shock:  I niby oni tacy swieci , ok pomagaja ale sami to robia  :!: A to ze w hipermarketach nie ma wody to prawda  :!:  Kase maja a na 300l im zaluja :evil:  :!:
Powinni chodziic inspektorzy i sprawdzac ale znowu by bylo lapuskarstwo :evil:  :!:  Taka to POLSKA
gosiaczek
Nowy
*

« Odpowiedz #31 : Grudzień 20, 2005, 19:04:13 »

najlepszym przykładem odpowiedzialnosci jest własciciel jednego z sklepów zoologicznycjh w przemyslu , ktory zaprzestał sprzedawania kul dla rybek Wink i stanowczo odradza kupna Smiley
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #32 : Grudzień 22, 2005, 20:26:41 »

Cytat: gosiaczek
najlepszym przykładem odpowiedzialnosci jest własciciel jednego z sklepów zoologicznycjh w przemyslu , ktory zaprzestał sprzedawania kul dla rybek Wink i stanowczo odradza kupna Smiley

Jeśli tak to spokojnie możesz podać jako przykład adres tego sklepu  Cheesy

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #33 : Grudzień 22, 2005, 20:45:47 »

Cytat: Kotek92
Na stronie www.akwarystyka.pl na pierwszej stronie znajduja sie nowosci [...]

Przecież na tej stronie nic nie ma...

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
Kotek92
Bywalec

Zielona Góra

« Odpowiedz #34 : Styczeń 13, 2006, 21:06:57 »

nie wiem moze jakis zly adres podalem .
Ale nie o tym . Jest noworoczny konkurs firmy ARGO . a wnim do wygrania za III miejsce akwarium KULISTE z stojakiem  :shock:  :shock:
Co o tym sadzicie  :?:

(nikogo w tym poscie nie obrazilem)
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #35 : Styczeń 13, 2006, 21:26:24 »

ile lirrów

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
Kotek92
Bywalec

Zielona Góra

« Odpowiedz #36 : Styczeń 14, 2006, 13:35:40 »

nie wiem nie pisalo ale nie chodzi tu o litry przecierz udowoyniono ze ryby przy tym slepna ! wyglada moze na 30l
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #37 : Styczeń 14, 2006, 19:53:13 »

Wiem że karzdy by zgłupiał ale myślałem że to z 15L :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do: