Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: dziwny zbrojnik  (Przeczytany 1378 razy)
Lukaszl
Stały użytkownik

« : Kwiecień 02, 2006, 22:15:29 »

Mam kilkuletniego samca zbrojnika niebieskiego. Od kilku dni zauważyłem jego dziwne zachowanie którego nie było wcześniej. Mianowicie  leży on sobie w kryjówce z kokosa na PLECACH!!!  Nie jest do niczego przyssany tylko leży do góry brzuchem. Kiedy daję pokarm odwraca się do normalnej pozycji i żeruje. Dzis jak przyszedłem wieczorem też leżał na plecach. Czy to normalne? może coś mu dolega? mieliście taki przypadek?

70litrów
brzanki różowe
brzanki sumatrzańskie
kirysy spiżowe
zbrojnik niebieski

please kliknij tylko: http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=44573
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 03, 2006, 14:16:56 »

Pewnie coś mu jest. Moja pielęgniczka kakadu kedyś siedziała ciągle za filtrem i przechylało ją na boki ale jej przeszło. Może też mu przejdzie

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 03, 2006, 15:14:27 »

nic mu nie jest. jeśli zachowuje się tak wyłacznie kiedy jest w kryjówce to nie ma powodów do niepokoju. Jeśli je to jest zdrowy jak rydz. Dorosłe zbrojniki moga sie tak zachowywać. Gorzej gdyby leżał tak sobie na dnie poza kryjówką i nie jadł , wtedy należałoby się martwić

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: