Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałe¶ swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Woda « dziwne b±belki obrosły wszystko
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W±tek: dziwne b±belki obrosły wszystko  (Przeczytany 1409 razy)
McRmv
Nowy
*
Wiadomo¶ci: 27

« : Marzec 06, 2007, 13:19:53 »

Witam

jestem tu nowy na forum przeszukalem je i nie znalazlem zadnej odpowiedzi na moje pytanie...

mam taki proble wczoraj poraz kolejny zalozylem akwarium od nowa z ta roznica ze cos chyba poszlo nie tak poniewarz wszystkie duze kamienie sa cale obrosniete babelkami powietrza... czy to jakas oznaka ze woda jest skazona czy cos .?? to akwarium wczesniej stalo tak dlugo ze wyparowala woda i cale obroslo plesnia i roznymi innymi dziwnosciami teraz wlozylem do niego dosc sporo nowych kamieni poklejonych silikonem moze to przez to wszystko napoczatku jak wlewala sie woda jakies dziwne brudy sie unosily przy powierzchni przez noc juz ich nie widac ale babelki po przyklejane zostaly sa na filtrze na kamieniach tylko duzych na zwirku ich nie ma badz moze ich poprostu niewidac...

prosze o wsparcie :] 

Ps w akwarium nie ma ani roslin a ni rybek tylko kamienie i nic wiecej..
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2007, 13:26:43 wysłane przez McRmv » Zapisane
rybak
Zainteresowany
**
Wiadomo¶ci: 162

« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2007, 14:22:09 »

Wg mnie wszystko jest ok ja też tak miałem jak założyłem akwarium i po paru dniach już nie było widac tych b±belków.
mihco
Bywalec
Wiadomo¶ci: 762

Ziom

« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2007, 15:53:50 »

To jest na 100% wszystko dobrze, zawsze tak jest, ja np. mam kilka bąbelków po wymianie wody (nie tylko w akwarium). Nie martw się tym za kilka dni znikną SmileySmiley   sam sprawdź jak je dotkniesz ręką to uciekają do góry Smiley

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
McRmv
Nowy
*
Wiadomo¶ci: 27

« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2007, 16:50:05 »

w takim razie wielkie dzienki juz sie martwilem w takim razie ich nie ruszam moze rybki sie z nimi rozprawia...
mam juz 6 gupikow i jakies kszuny  Cheesy  pozdrawiam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: