Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Krewetki Amano a Bocje  (Przeczytany 2615 razy)
TURYSTA
Gość
« : Marzec 04, 2007, 15:03:26 »

Witam mam pytanko czy polaczenie bocji a krewetech amano to zly pomysl czy dobry
Mialem 10 krewetek i znikly lecz przez bardzo dlugi czas byly
slimakow zreszta juz tez nie ma bocje zalatwiy temat
Jesli ma ktos bocje i krewetki amano  to niech da znac jak to wyglada u niego u niej
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2007, 17:31:11 wysłane przez TURYSTA » Zapisane
mysia
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Marzec 14, 2007, 21:58:57 »

w swoim akwarium 216l mam 9 amano i dwie bocje lochohate żyją sobie nawet zgodnie czasami się ganaiją ale krewetki są szybsze pozatym amano mają u mnie około 4.5 cm  samiczki.....raczej bocja nie byłaby w stanie ich zjeść Tongue podczas karmienia  mam niezłą frajde, patrze jak bocje biją sie o pokarm z krewetkami gdzie krewetka potrafi bocji wyrwać tabletke i zwiać w kąt , nawet się przed sobą zbytnio nie chowają ...krewetki potrafią zapędzić biedne bocje w rośliny lub pod korzeń aby tylko sie dostaać do żarcia  Grin ...

216 litrów ogólnel- 40 neonków ines, czerwone, czarne, diamentowe,10 amano, 2 bocje siatkowane, i dwie kosiarki właściwe.- 60 litrów krewetkarium  Crystal red +  pawie oczka,- 54 litry krewetkarium Crystal red grande A i Red Nose
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: