Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Artykuł w MA  (Przeczytany 3185 razy)
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« : Maj 04, 2007, 17:44:22 »

Zapraszam wszystkich do przeczytania mojego artykułu pod tytułem "Jak rozmnożyłem bojownika syjamskiego" który ukazał się  w kwietniowym numerze Magazynu Akwarium.
Jeszcze raz zapraszam i czekam na opinie Cheesy artykuł nie jest długi i nie ma zdjęć ale myślę że wam sie spodoba Smiley

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Andrij
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Maj 05, 2007, 13:06:03 »

Chętnie przeczytam, a ten artykuł to można przeczytać na naszej stronce czy trzeba kupić w sklepie  Huh

GG: 2202940
Strona klubu w którym gram: www.blekitnipiersciecj.futbolowo.pl

lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #2 : Maj 05, 2007, 13:10:23 »

Zapraszam (...) do przeczytania mojego artykułu (...) który ukazał się  w kwietniowym numerze Magazynu Akwarium.
Cytat: Andrij
Chętnie przeczytam, a ten artykuł to można przeczytać na naszej stronce czy trzeba kupić w sklepie

bez komentarza

Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #3 : Maj 06, 2007, 12:02:09 »

Roll Eyes heheeh

Raczej trzeba kupić na naszej stronie raczej Przemek nie rozdaje Magazynu Akwarium Smiley Gazeta kosztuje 10zł.

Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Maj 06, 2007, 22:35:18 »

witam

dobra reklama to podstawa  Grin

a poważnie przeczytałem-tekst łatwy,lekki i pzyjemny. Nie jest to suchy opis tarła, ale raczej krótkie opowiadanie jak to się stało w tym wypadku. Dobrze ponieważ wynika z tego że nie ma schematu i jednej słusznej metody na to aby ryby przystępowały do tarła. Przy okazji można poznać różne "tricki" jakie Autor stosował-których w opisie ryb się nie znajdzie.(np. w książkach typu ryby akwariowe-poradnik encyklopedyczny itp.)

Podsumowując artykuł wart przeczytania ponieważ dobrze się czyta, zawiera różne ciekawe informacje i dodatkowo nacechowany emocjami.(wychów małych).

pozdr.Torro

P.S.mały minus że jest jedno zdjęcie (tylko)mogło być jeszcze jedno lub dwa np.gniazda i małych.

« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2007, 22:36:53 wysłane przez Torro » Zapisane
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #5 : Maj 07, 2007, 09:36:50 »

Dzięki, ten artykuł wyszedł taki jaki wyszedł bo powstał z połączenia moich wpisów do takiego dzienniczka. Tam wszystko wpisuje co i jak przebiegało gdy rozmnażałem daną rybę. A że z bojownikami taka historia całkiem ciekawa wyszła postanowiłem spróbować podać to do gazety. Tongue

Fotek niestety ja nie miałem i to naprawde duży minus. Ja nie mogłem zrobić bo nie mam cyfrówki. Te zdjęcie które jest w artykule to gostki z redakcji wstawili. Sam myślałem że wybiorą jakieś ciekawsze fotki. No niestety.

Torro
Stały użytkownik

« Odpowiedz #6 : Maj 07, 2007, 18:18:34 »

Mimo wszystko opis ok. -dla mnie jako amatora , ponieważ jestem wzrokowcem to wspomniałem o zdjęciach bo z nimi opis był by kompletny. Ale może miejsca zabrakło bo wsadzili reklamę.

Natomiast fajnie jest że ktoś z forum zdobywa inne "fronty" i przekazuje swoją wiedzę kolejnej grupie osób (wiedza która przed drukiem w jakiś sposób została zweryfikowana przez kogoś z branży-tak myślę  Cheesy)

pozdr.Torro
Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #7 : Maj 09, 2007, 21:08:17 »

Natomiast fajnie jest że ktoś z forum zdobywa inne "fronty" i przekazuje swoją wiedzę kolejnej grupie osób (wiedza która przed drukiem w jakiś sposób została zweryfikowana przez kogoś z branży-tak myślę  Cheesy)
pozdr.Torro

Jak tak uwazasz, to tez sie pochwale, moze nie az takie osiagniecia, ale zawsze:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Numeracja_L
http://pl.wikipedia.org/wiki/Płaszczki_słodkowodne
(jak linki nie wchodza, to trza wkopiowac, zwlaszcza ten drugi z.p. polskich znakow)

PS: Komandos, Gratulacje!  Good ! Good ! Good !
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2007, 21:11:17 wysłane przez Oswald » Zapisane

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
Andrij
Super aktywny

« Odpowiedz #8 : Maj 09, 2007, 21:13:45 »

Oswald, GRATULACJE  Good ! Good ! Good !

Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #9 : Maj 09, 2007, 21:16:18 »

Oswald, GRATULACJE  Good ! Good ! Good !

Bez przesady, w Wiki kazdy moze se napisac. Ale zostac opublikowanym to jednak inny level.
Gratulacje naleza sie Komandosowi  Good !

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
Andrij
Super aktywny

« Odpowiedz #10 : Maj 10, 2007, 17:59:10 »

Tylko trzeba też mieć o czym napisać i z sensem a to nie jest takie łatwe.
Gratulacje Oswald
Gratulacje Komandos

Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #11 : Maj 11, 2007, 14:02:15 »

dzięki i gratuluje oswaldowi Smiley

mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #12 : Maj 11, 2007, 21:14:14 »

Komandos a nie myślałeś, o tym aby tutaj też umieścić swój artykuł, niestety niektórzy z nas nie mają kasy na kupienie tego magazynu Sad

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
splendens
Stały użytkownik

« Odpowiedz #13 : Maj 11, 2007, 22:04:08 »

tekscik bardzo przyjemny, calkiem profesjonalny z fabułką Wink no ale foty z akcji by sie przydały Cheesy gratuluje i zycze wiecej sukcesów  Wink Good !
Andrij
Super aktywny

« Odpowiedz #14 : Maj 11, 2007, 22:12:12 »

Komandos a nie myślałeś, o tym aby tutaj też umieścić swój artykuł, niestety niektórzy z nas nie mają kasy na kupienie tego magazynu Sad

Wtedy by im to się nie opłacało  Wink Wink Wink

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do: