Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« : Maj 04, 2007, 17:44:22 » |
|
Zapraszam wszystkich do przeczytania mojego artykułu pod tytułem "Jak rozmnożyłem bojownika syjamskiego" który ukazał się w kwietniowym numerze Magazynu Akwarium. Jeszcze raz zapraszam i czekam na opinie  artykuł nie jest długi i nie ma zdjęć ale myślę że wam sie spodoba 
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami 
|
|
|
Andrij
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 05, 2007, 13:06:03 » |
|
Chętnie przeczytam, a ten artykuł to można przeczytać na naszej stronce czy trzeba kupić w sklepie 
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 05, 2007, 13:10:23 » |
|
Zapraszam (...) do przeczytania mojego artykułu (...) który ukazał się w kwietniowym numerze Magazynu Akwarium. Chętnie przeczytam, a ten artykuł to można przeczytać na naszej stronce czy trzeba kupić w sklepie bez komentarza
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 06, 2007, 12:02:09 » |
|
 heheeh Raczej trzeba kupić na naszej stronie raczej Przemek nie rozdaje Magazynu Akwarium  Gazeta kosztuje 10zł.
|
|
|
|
|
|
|
Torro
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 06, 2007, 22:35:18 » |
|
witam dobra reklama to podstawa  a poważnie przeczytałem-tekst łatwy,lekki i pzyjemny. Nie jest to suchy opis tarła, ale raczej krótkie opowiadanie jak to się stało w tym wypadku. Dobrze ponieważ wynika z tego że nie ma schematu i jednej słusznej metody na to aby ryby przystępowały do tarła. Przy okazji można poznać różne "tricki" jakie Autor stosował-których w opisie ryb się nie znajdzie.(np. w książkach typu ryby akwariowe-poradnik encyklopedyczny itp.) Podsumowując artykuł wart przeczytania ponieważ dobrze się czyta, zawiera różne ciekawe informacje i dodatkowo nacechowany emocjami.(wychów małych). pozdr.Torro P.S.mały minus że jest jedno zdjęcie (tylko)mogło być jeszcze jedno lub dwa np.gniazda i małych.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2007, 22:36:53 wysłane przez Torro »
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 07, 2007, 09:36:50 » |
|
Dzięki, ten artykuł wyszedł taki jaki wyszedł bo powstał z połączenia moich wpisów do takiego dzienniczka. Tam wszystko wpisuje co i jak przebiegało gdy rozmnażałem daną rybę. A że z bojownikami taka historia całkiem ciekawa wyszła postanowiłem spróbować podać to do gazety.  Fotek niestety ja nie miałem i to naprawde duży minus. Ja nie mogłem zrobić bo nie mam cyfrówki. Te zdjęcie które jest w artykule to gostki z redakcji wstawili. Sam myślałem że wybiorą jakieś ciekawsze fotki. No niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Torro
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 07, 2007, 18:18:34 » |
|
Mimo wszystko opis ok. -dla mnie jako amatora , ponieważ jestem wzrokowcem to wspomniałem o zdjęciach bo z nimi opis był by kompletny. Ale może miejsca zabrakło bo wsadzili reklamę. Natomiast fajnie jest że ktoś z forum zdobywa inne "fronty" i przekazuje swoją wiedzę kolejnej grupie osób (wiedza która przed drukiem w jakiś sposób została zweryfikowana przez kogoś z branży-tak myślę  ) pozdr.Torro
|
|
|
|
|
|
|
Oswald
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 09, 2007, 21:08:17 » |
|
Natomiast fajnie jest że ktoś z forum zdobywa inne "fronty" i przekazuje swoją wiedzę kolejnej grupie osób (wiedza która przed drukiem w jakiś sposób została zweryfikowana przez kogoś z branży-tak myślę  ) pozdr.Torro Jak tak uwazasz, to tez sie pochwale, moze nie az takie osiagniecia, ale zawsze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Numeracja_Lhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Płaszczki_słodkowodne (jak linki nie wchodza, to trza wkopiowac, zwlaszcza ten drugi z.p. polskich znakow)PS: Komandos, Gratulacje! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2007, 21:11:17 wysłane przez Oswald »
|
|
|
|
|
Andrij
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 09, 2007, 21:13:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oswald
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 09, 2007, 21:16:18 » |
|
Bez przesady, w Wiki kazdy moze se napisac. Ale zostac opublikowanym to jednak inny level. Gratulacje naleza sie Komandosowi 
|
|
|
|
|
|
|
Andrij
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 10, 2007, 17:59:10 » |
|
Tylko trzeba też mieć o czym napisać i z sensem a to nie jest takie łatwe. Gratulacje Oswald Gratulacje Komandos
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 11, 2007, 14:02:15 » |
|
dzięki i gratuluje oswaldowi 
|
|
|
|
|
|
|
mihco
Bywalec

Ziom
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 11, 2007, 21:14:14 » |
|
Komandos a nie myślałeś, o tym aby tutaj też umieścić swój artykuł, niestety niektórzy z nas nie mają kasy na kupienie tego magazynu 
|
|
|
|
Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
|
|
|
splendens
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 11, 2007, 22:04:08 » |
|
tekscik bardzo przyjemny, calkiem profesjonalny z fabułką  no ale foty z akcji by sie przydały  gratuluje i zycze wiecej sukcesów 
|
|
|
|
|
|
|
Andrij
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 11, 2007, 22:12:12 » |
|