Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Artykuł w MA  (Przeczytany 3186 razy)
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #15 : Maj 11, 2007, 22:13:04 »

No tak, ale chyba już kwietniowe wydanie wyszło ze sklepów, więc i tak już więcej nie sprzedadzą Tongue

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
delTORO
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Maj 12, 2007, 08:02:57 »

Komandos a nie myślałeś, o tym aby tutaj też umieścić swój artykuł, niestety niektórzy z nas nie mają kasy na kupienie tego magazynu Sad
Kiedys zdradzono mi sposób na taką rzecz: Niech żyje EMPIK lub inny salonik z prasą  Wink na pewno dasz radę przeczytać arta a może i więcej. Gość który mi o tym napisał przeczytał książkę w EMPIKu ...

No tak, ale chyba już kwietniowe wydanie wyszło ze sklepów, więc i tak już więcej nie sprzedadzą Tongue
2 dni temu jeszcze widziałem w kiosku ten numer
delTORO

112L
L260, L201, otocinclus affinis
Fundulopanchax nigerianus innidere
Microgeophagus ramirezi
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #17 : Maj 12, 2007, 19:22:45 »

pod koniec miesiąca wychodzą nowe numery wiec spokojnie powinni wszyscy dostać. a czy artykuł tu przemek umieści to juz proście jego ehehehe ja mogę mu dać. Kiedyś już dałem całkiem ciekawy. I juz z rok minął i artykuł nie wszedł. mimo to że całkiem niedawno przypominałem mu o tym.

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #18 : Maj 13, 2007, 08:49:00 »

hmmm to muszę u siebie poszukać, bo z chęcią poczytam Cheesy Cheesy Cheesy mam nadzieje, że mi się uda

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: