Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: kupic takie testy??  (Przeczytany 3142 razy)
Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 13, 2007, 22:36:32 »

jak będę miał czas to podejdę do jednego z laboratoriów w mieście...i zobaczymy czy mogą zrobić badanie.
hehe nie sadze by mieli czas na takie pierdoły Tongue no ale ciekaw jestem, daj znac jak Ci poszlo  Wink

jeśli takie laboratorium jest firmą usługową - to czemu nie

tylko z testami nie jest tak prosto jak sie wydaje... tzn nie daje sie próbki a potem dostaje się wynik na wszystko, tylko dostaje się 4 strony A4 na których trzeba zakreślić wszystko, co ma być zbadane (np. THC  Grin). Na każdą substancję musi być przeprowadzona osobna analiza. W zależności od ilości analiz kszatłtuje się też koszt testu.

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
helbards
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 14, 2007, 07:12:43 »

jak będę miał czas to podejdę do jednego z laboratoriów w mieście...i zobaczymy czy mogą zrobić badanie.
hehe nie sadze by mieli czas na takie pierdoły Tongue no ale ciekaw jestem, daj znac jak Ci poszlo  Wink

jeśli takie laboratorium jest firmą usługową - to czemu nie

tylko z testami nie jest tak prosto jak sie wydaje... tzn nie daje sie próbki a potem dostaje się wynik na wszystko, tylko dostaje się 4 strony A4 na których trzeba zakreślić wszystko, co ma być zbadane (np. THC  Grin). Na każdą substancję musi być przeprowadzona osobna analiza. W zależności od ilości analiz kszatłtuje się też koszt testu.
Albo można też do sanepidu podrzucić...z podejrzeniami że znajdują się tam bakteriie ptasiej grypy.
A co do laboratorium...to to jest prywaciarza...i można tam prawie ze wszystkim przyjść.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: